metalshow

Povestile oamenilor extraordinari au clasat Romania, te iubesc! pe primul loc in topul audientelor

Duminica trecută, echipa România, te iubesc! a prezentat trei reportaje de excepție, care au pus în valoare oameni ce au găsit în ei puterea de a schimba ceva în jurul lor. Poveștile lor au fost urmărite de peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreaga durată de difuzare.

România, te iubesc!, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating mediu de 6.6 puncte și o cotă de piață de 18.8%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 2.6 puncte de rating și 7.4% share.

Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, a urmărit îndeaproape mișcarea Împreuna rezistăm și le-a arătat telespectatorilor oamenii din spatele numelui, care au luat atitudine și s-au mobilizat exemplar pentru a ajuta victimele din Colectiv.

Rareș Năstase, corespondent special Știrile PRO TV, le-a prezentat telespectatorilor o fată extraordinară, care s-a ridicat din sărăcie, a depășit abuzuri, a învins traiul pe străzi și a decis să își schimbe destinul prin muncă. Steluța Duță s-a dedicat sportului, iar astfel ea a reușit să devină multiplă campioană la box și să strălucească pe cele mai înalte poziții ale podiumului.

Elena Lasconi, corespondent Știrile PRO TV, a pus accentul pe un dascăl model, care își dedică viața elevilor și duce o luptă continuă împotriva abandonului școlar și analfabetismului. Un om care a înțeles că este în puterea lui să facă ceva pentru a ajuta copiii să aibă parte de educație, care îi duce la școală și le vorbește deschis despre ce se întâmplă în țară, oferindu-le un univers de cunoaștere și înțelegere mult mai larg.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, telespectorii vor vedea ce poate face un primar care își dă interesul pentru copii, dar și de ce a ales un arhitect francez să se implice în salvarea satelor și arhitecturii românești. Vom cunoaște un protestatar atipic, care s-a ridicat din mulțimea ce s-a strâns în Piața Universității și s-a remarcat până la Cotroceni, dar și un procuror DNA de la care vom afla ce îl determină să lupte împotriva corupției.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *