free download 78 travel guides written by experts

Povestile de succes se spun la A Touch Of Innovation

A Touch Of Innovation este un eveniment de inspiraţie, menit să aducă în prim plan ideile şi puterea pozitivă a oamenilor. Echipa Biz îşi propune ca poveştile spuse la acest eveniment să transmită un mesaj esenţial pentru fiecare dintre cei prezenţi în sală: de fiecare dintre noi depinde să schimbăm lucrurile în jurul nostru.

Conferinţa va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucureşti şi reuneşte profesioniştii care au reuşit să devină etalon în industriile în care activează.

Prima parte a evenimentului va aduce în prim plan ideea că schimbarea vine din interior, la fel şi creativitatea şi inovaţia. Antreprenori sau manageri, invitaţii vor spune poveştile din spatele succesului lor şi vor dezvălui paşii de urmat pentru a fructifica o idee.

A doua parte a conferinţei îşi propune să îndrume audienţa să privească dincolo de cifre, dar fără a uita de obiectivele ferme. Vom vorbi despre resursele necesare pentru a atinge succesul şi despre ce ai nevoie de fapt pentru a-ţi pune ideile în practică.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteţi vedea aici.

“A Touch Of Innovation este locul de întâlnire şi inspiraţie al profesioniştilor care au înţeles că doar de ei depinde să evolueze şi să schimbe lumea în care trăim. Este o conferinţă în care fiecare vorbitor aduce în discursul sau valoare adugata şi găseşte interocutori cu care poate face constructiv schimb de idei” a declarat Marta Uşurelu, redactor şef şi acţionar majoritar al revistei Biz.

Conferinţa va reuni antreprenori, creativi şi personalităţi care cred cu tărie în visele lor şi nu renunţă la ele în faţa refuzului. Printre cei care vor împărtăşi poveştile ce i-au condus către succes se numără: Iulian Stanciu, CEO, eMAG; Lorand Balint, Director Marketing, Federaţia Română de Handbal; Răzvan Căpănescu, Chief Creative Officer, Leo Burnett Group; Nicolai Tand, Founder, La Cantine de Nicolai; Cătălin Nastasoiu, Generator de comunicare, Ronativ; Viorel Spînu, Founder, Robofun; Anca Rarău, Marketing Director, BCR şi Joseph Hadad, Fondator Restaurant Joseph.

Pentru a vedea toţi speakerii evenimentului, accesaţi site-ul evenimentului.

Conferinţa este organizată de echipa Biz şi va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucureşti. Pentru detalii şi acreditări de presă va rugăm să ne contactaţi la adresa de email lelia.petrescu[@]revistabiz.ro.

Evenimentul A touch of Innovation este susţinut de BCR, Vodafone şi Philip Morris Trading.
Cu sprijinul: Nespresso, GT grafica si tipar, Ad Production, Update Adv, Advanced Ideas.
Partener tehnic: FIVE`S
Partenerii media: Smark, IQads, Ziare.com, Business24, Cariere, HR-Club, Ejobs, Comunicate de presa, Learning Network, Zelist Monitor, Comunicate de afaceri, Nonguvernamental, 9AM, E jobs, Startups.ro, Akcees, PRwave.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *