free download 78 travel guides written by experts

Povesti pentru mai bine

– un concurs de proiecte jurnalistice pe teme sociale iniţiat de Decât o Revistă şi Fundaţia ERSTE –

În perioada septembrie 2012 – iunie 2013, Decât o Revistă/Asociaţia Media DoR, împreună cu Fundaţia ERSTE spun „Poveşti pentru mai bine”.

„Poveşti pentru mai bine” este un concurs de proiecte jurnalistice care vizează integrarea socială a minorităţilor – etnice, religioase, sexuale, sociale etc. Scopul concursului este să le ofere jurnaliştilor resurse financiare să documenteze, să scrie şi apoi să publice materiale de impact despre România de azi.

Aplicaţiile vor fi trimise pe adresa povestipentrumaibine@decatorevista.ro până pe 15 octombrie 2012 şi trebuie să conţină:
– formularul de aplicaţie completat (//tinyurl.com/FormularDoR-ERSTE);
– materiale din portofoliu (dacă n-aţi avut linkuri de introdus în formular);
– CV.

Proiectele câştigătoare vor fi anunţate până pe 25 octombrie 2012.

Materialele produse în cadrul concursului vor fi publicate în perioada martie – iunie 2013. Finanţările oferite sunt în valoare totală de 7.000 EUR, proiectele selectate putând beneficia de un maximum de 1.500 EUR.

Juriul este format din Mona Nicoară (regizor de film documentar), Andreea Gurău (Fundaţia ERSTE), Mircea Vasilescu (redactor-şef Dilema Veche), Andrei Postelnicu (jurnalist), Cristian Lupşa (redactor-şef Decât o Revistă).

Pentru mai multe detalii, citiţi regulamentul concursului sau contactaţi redacţia DoR la povestipentrumaibine@decatorevista.ro sau la 0746.100.533.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *