free download 78 travel guides written by experts

Povestea uneia dintre cele mai periculoase secte din Romania, “Fiii Luminii”, sambata, 1 Martie,

la “Asta-i Romania!”

Sambata, 1 martie, de la ora 20:00, la Kanal D, Mihai Ghita va prezinta povestea halucinanta a uneia dintre cele mai periculoase secte din Romania,“Fiii Luminii”.

Departe de ochii curiosilor, intr-un satuc de munte din Hunedoara, traiesc adeptii sectei “Fiii Luminii”. Ultimii “apostoli” ai unui profesor de desen hunedorean, Francisc Maitreya, transformat peste noapte in guru de catre acestia, traiau ascunsi intr-o grota, in padurile Hunedoarei. Barbatul, care sustinea sustinea sus si tare ca este cel de-al doilea Fiu al lui Dumnezeu, a ajuns rapid sa controleze mintile multor oameni care se lepadau de cei dragi, ca sa il slujeasca pe el, dand nastere uneia dintre cele mai periculoase secte din Romania “Fiii Luminii” sau “Crestinii din noua Era”. O putere dezvoltata de mai bine de 24 de ani in care sute de oameni cred orbeste si astazi.

Lui Francisc Maitreya i s-a dus repede vestea ca ar avea leac pentru toate bolile. Realitatea este cu totul alta. O tanara din Oradea, Ofelia, bolnava de diabet, ar fi murit cu zile, in urma cu cativa ani, chiar sub ochii celui ce i-a promis, bineinteles, in numele Divinitatii, vindecare. Maitreya i-ar fi prescris un tratament de vindecare, in care credea cu tarie dar, care i-ar fi fost fatal Ofeliei.

“Au incercat, prin practicile lor, sa o inlature de la medicamentatie. Tanara era dependenta de insulina si, cateva zile, nu au mai lasat-o sa isi faca tratamentul. Fata a intrat in coma diabetica iar medicii chemati sa o salveze nu au mai putut sa ii ofere niciun ajutor. El (Maitreya – n.r.) a fost condamnat la cativa ani de inchisoare cu suspendare”, este declaratia preotului din sat.

Echipa “Asta-i Romania!” a pornit pe urmele acestor sectanti care isi spun "Fiii Luminii".

Nu ratati sambata, 1 Martie, o editie speciala “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bucuresti, 27.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *