free download 78 travel guides written by experts

„Povestea spicului de grau” – un nou atelier dedicat copiilor la Teatrul Ion Creanga

La încheiere de stagiune, înainte de concediile celor mari și vacanțele celor mici, Teatrul Ion Creangă a programat un nou atelier dedicat copiilor și părinților: „Povestea spicului de grâu”.

Astfel, în data de 1 iulie, ora 18.00, la Sala Studio, Bd. Gh. Magheru nr. 27, sunteți invitați să aflați „Povestea spicului de grâu”. Atelierul, dedicat copiilor cu vârsta între 3-6 ani, este dezvoltat în cadrul programului Educația Timpurie.Teatru pentru 0-3 ani, iniţiat în 2005 de Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Centrul de Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step și s-a născut din dorinţa de a promova importanţa şi beneficiile sprijinirii părinţilor  cu privire la psihologia copilului care îşi creează baza viitorului caracter încă din primii ani de viaţă.

Pornind de la ideea că pâinea este mai mult decât un aliment, că nimic nu este mai bun decât o bucată de pâine caldă și proaspăt scoasă din cuptor, masa de prânz nu este privită doar ca o simplă masă, ci ca moment de reunire a familiei. Pâinea, frământarea aluatului și jocurile propuse sunt o incursiune în clipele copilăriei, o întoarcere în timp la vremurile când mamele și bunicile frământau cu dragoste aluatul, împărțind apoi pâinea aburindă. Povestea spicului de grâu și a pâinii ne aduce în atenție un pic din parfumul aromat al copilăriei.

Coordonatorii Voicu Hetel și Julieana Drăghici îi vor îndemna pe participanți să se joace pe rând cu fiecare ingredient în parte, să construiască o moară de vânt și pâinici pe care le vor coace și mânca acasă.

Durata: 50 – 60 minute

Pentru înscrieri, vă asteptăm mesajele pe adresa de e-mail: inscrieri@teatrulioncreanga.ro până vineri, 29 iunie, ora 16.00. Informații necesare: nume părinte, date de contact, nume și vârstă copil. Atelierul este gratuit și participarea se va face în ordinea înscrierilor, cu o confirmare vineri din partea organizatorilor. Număr maxim de participanţi: 15 copii; 15 părinţi.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *