free download 78 travel guides written by experts

Povestea fiilor de Romania a fost urmarita de peste 1.4 milioane de romani

Duminică la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a pus în lumină poveștile extraordinare de viață ale fiilor de România care trăiesc peste hotare. De această dată locația a fost una exotică, care pentru mulți români pare un paradis – Dubai. Peste 1.4 milioane de români au fost alături de Cosmin în această călătorie pe întreg parcursul emisiunii.

România, te iubesc! a înregistrat 7.6 puncte de rating și 20.5% share în intervalul de difuzare 18:02 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut de 2 ori mai putin pe această categorie: 3.3 puncte de rating și 9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.4 puncte de rating și 15.4% share. Televiziunea clasată pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 4.0 puncte de rating și 8.2% share. La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 15.2% share, în timp ce locul secund a obținut 5.3 puncte de rating și 10.1% share.

Cosmin Savu spune despre orașul luxului: “Dubai e total atipic pentru lumea arabă, un oraș cosmopolit în care 90% din populație este din alte părți. Sunt peste 200 de naționalități în Dubai, iar printre acestea românii au locul lor distinct și sunt o pată de culoare.”

Poveștile lui Mircea Căndulețiu – fost manager al Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Andreea Zoia – actriță, prezentatoare și model, Gheorghe Șeran – un agent imobiliar cu portofoliu de zeci de milioane de euro sau Mariana Gherasim, cea care conduce afacerile în Orientul Mijlociu pentru o companie italienească de accesorii pentru femei, au fost subiectele prezentate în reportajul realizat de Cosmin, iar libertatea fiilor de România și-a găsit încă o confirmare.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *