free download 78 travel guides written by experts

Povestea de succes continuă: Cupa BMW M235i Racing rămâne în cadrul VLN şi în 2018

• BMW M235i Racing intră în cel de-al cincilea sezon în 2018. • Categoria BMW M235i Racing este populară în rândul piloţilor şi al echipelor. • Dunlop rămâne partener de anvelope al Cupei BMW M235i Racing.

Bucureşti/München. BMW are o tradiţie deosebit de bogată în customer racing, cu modele create special pentru diverse comeptiţii pe circuit. BMW M235i racing este unul din cele mai bune exemple în acest sens, de aproape jumătate de deceniu dovedindu-se un automobil deosebit accesibil şi popular în diverse competiţii, inclusiv pe Nürburgring.

BMW M235i Racing Cup to remain part of the VLN in 2018

Cupa BMW M235i Racing rămâne şi în 2018 una dintre categoriile cu cel mai puternic platou de concurs şi cea mai dură competiţie din cadrul campionatului de anduranţă VLN Nürburgring. Cu începere din 2014, BMW Motorsport a oferit clienţilor o maşină entry-level accesibilă prin BMW M235i Racing. S-a dovedit o reţetă de succes şi va fi reluată şi în următorul sezon, în 2018 – din nou, cu sprijinul partenerului de anvelope Dunlop.

“Cursele de client reprezintă un pilon central în programul BMW Motorsport – iar BMW M235i Racing s-a dovedit a fi modelul entry-level perfect pentru motorsport încă din 2014”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. “Suntem încântaţi să vedem încă o dată, în sezonul care va urma, categoria BMW M235i Racing Cup pe bucla Nordschleife de la Nürburgring şi să urmărim duelurile pentru poziţii, care sunt întotdeauna de primă clasă şi palpitante. Faptul că până la 20 de maşini s-au aliniat în mod regulat pe grila de start în ultimii ani confirmă faptul că am luat decizia corectă de a introduce această categorie monomarcă. Numărul ridicat constant de maşini aflate la start în precedenţii patru ani demonstrează că BMW M235i Racing are un raport optim cost-beneficiu. Acum, aşteptăm cu nerăbdare noul an, pe care îl vom aborda în colaborare cu piloţii, echipele şi Dunlop, partenerul nostru de anvelope de lungă durată.”

Categoria BMW M235i Racing Cup va concura la toate etapele VLN, precum şi în cursa de 24 de ore de la Nürburgring. În clasamentul general pentru piloţi, echipe, gentleman driver şi juniori vor conta doar rezultatele VLN.

Cei mai bine clasaţi piloţi şi cele mai bune echipe vor primi premii valoroase în materiale şi bani după fiecare etapă şi la finalul sezonului. Acum, BMW M235i Racing se bucură de succes în numeroase alte competiţii de pe mapamond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *