free download 78 travel guides written by experts

Povestea de dragoste a lui Celentano si firma de transport Giani & Rata au cucerit Romania

Românii au ales și în această săptămână cel mai bun serial de comedie românesc

România a ales comedia! E știut faptul că serialul Las Fierbinți este cel mai bun remediu pentru o seară relaxantă. Aseară, versurile lui Celentano și firma de transport a simpaticilor Giani și Rață au fost urmărite la nivel național de aproape 2 milioane de români pe toată durata serialului, iar momentul de maximă audiență înregistrat la 21:12 a strâns 2.685.000 milioane de români în fața televizoarelor.

Cele mai noi episoade ale sezonului șase au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Așadar, în intervalul de difuzare 20:30 – 22:31, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 12 puncte de rating și o cotă de piață de 27.5%, cifre de două ori mai mari față de următorul post clasat care a înregistrat 6 puncte de rating și o cotă de piață de 13.8%.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării celor 2 episoade o audiență medie de 9.7 puncte de rating și 19% cotă de piață, al doilea post clasat care a înregistrat 7.8 puncte de rating și 15,2% cotă de piață.

Poziția de lider a fost menținută și la nivel național, unde Las Fierbinți a înregistrat o audiență medie de 10.8 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, urmată de un rating de 7.9 puncte și 15% cotă de piață obținute de postul clasat pe locul 2.

Primul episod difuzat aseară a prezentat drama dragostei neîmplinite pe care o trăiește Celentano. Amorezat fiind de Manuela, acesta a făcut tot posibilul ca să îi poată recita acesteia o poezie compusă special pentru ea. Contra sumei modice de 12 purceluși de lapte, Bobiță pune la cale matrapazlâcul împreună cu Vasile, soțul frumoasei Manuela. În același episod, Giani și Rață s-au asociat, înființând o mica firmă de transport, primul fiind șofer, iar celălalt dispecer. Afacerea a făcut pană la scurt timp după ce a debutat.

În cel de al doilea episod, camera de supraveghere instalată de Vasile l-a ajutat să afle adevărata părere a angajaților săi. Nemulțumit de sinceritatea pe care o afișau aceștia, a decis să o înlocuiască pe Dalida cu Gianina, iar pe cei doi consilieri Bobiță și Giani cu Rață și Oaie. Sau cel puțin așa a încercat.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 17.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *