free download 78 travel guides written by experts

Poveste de viata impresionanta in reality show-ul “Mama mea e cea mai buna”

"Copiii mei au fost speranta mea cand viata imi atarna de un fir de par"

Emisiunea "Mama mea e cea mai buna" care incepe duminica, 19 aprilie, la Kanal D, le aduce telespectatorilor nu numai o competitie stransa intre mamici combative, dar si povesti impresionante de viata.

O istorie de viata care nu te poate lasa indiferent este si cea a Madalinei Litan, in varsta de 37 de ani, fericita mamica a doua fetite: Teodora Maria Daniela (5 ani) si Emilia Ioana Rucsandra (2 ani).

In ciuda faptului ca isi dorea foarte mult copii, Madalina a urmat ani la rand tratamente complicate si costisitoare pentru a ramane insarcinanta. Minunea s-a intamplat in cele din urma si a venit pe lume Teodora. Dar in cazul mezinei, Madalina a trecut insa prin situatii disperate.

La momentul travaliului, Madalina a vazut moartea cu ochii, dupa o lunga suferinta indurata pe perioada sarcinii. Odata cu sarcina se dezvolta in corpul ei o tumora pe care medicii au extirpat-o la nastere. Venirea pe lume a Emiliei a constituit unul dintre putinele cazuri de acest gen din lume in care fost posibila supravietuirea atat a mamei, cat si a copilului.

"Eram foarte rau. Auzeam voci, vocile medicilor si ale asistentelor. Spuneau : «Femeia asta e foarte norocoasa, dar oare isi va reveni?»… Copiii sunt motivatia mea de a trai. Ei au fost speranta de care m-am legat atunci cand viata mea atarna de un fir de par", a povestit femeia.

Acum, Madalina Litan este foarte mandra de fetitele ei si face totul pentru a demonstra contracandidatelor sale, juriului si telespectatorilor ca merita titlul de "Cea mai buna mama". Razboiul orgoliilor o va face pe Madalina sa izbucneasca de nenumarate ori, replici taioase isi vor face de foarte multe ori loc intre mamicile concurente.

Emisiunea "Mama mea e cea mai buna" provoca la "duel" cele mai pricepute mamici si va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20.00. Indemanarea in treburile casnice, spiritul de competitie si devotamentul pentru familie sunt ingredientele acestui reality show ce pune pret educatia copiilor. Pe parcursul emisiunii, trei mamici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta petru premiul cel mare: o camera pentru copii complet mobilata. Evolutia concurentelor va fi atent urmarita si jurizata de doi specialisti: Raluca Iuga, specialist in psihologia copilului, si Andrei Laslau, nutritionist cunoscut. Acestia vor analiza comportamentul, actiunile mamelor, modul in care interactioneaza cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecarei familii. Nu pierdeti, din 19 aprilie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, competitia care alege cea mai buna mama, la Kanal D!

Bucuresti, 16.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *