Shadow

Potriviri perfecte, este povestea ta, poart-o în felul tău

În luna august, Pandora prezintă și mai multe moduri de a purta talismanele, cu suporturi versatile Pandora Moments concepute pentru a fi integrate în stilul tău de zi cu zi.

Cu noile talismane și suporturi inovatoare de talismane îți poți exprima toate părțile poveștii tale, oriunde ai merge.

Noua colecție, ușor de purtat, include brelocuri, brățări, cercei și talismane de interconectare. Poartă-ți talismanele într-un nou mod cu suportul pentru geantă, placat cu aur de 14k. Lanțul clasic Pandora este acum și în versiunea placată cu aur roz de 14k. Adaugă-ți bijuteriile preferate pe noi cercei Pandora Moments în formă de inimă. Noi piese de puzzle pentru tine și pentru persoana cu care faci „click”.

Pandora Wearing_Model

„Ne dorim ca oamenii să poarte ceea ce iubesc în fiecare zi, așa că am extins temele către familie, prieteni și animale de companie – păstrând accentul pe relațiile pe care le prețuim”, declară A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Pandora VP Creative Directors. „Personalizarea și incluziunea sunt fundamentale pentru colecție. Vrem să le oferim oamenilor piese speciale cu ajutorul cărora să își spună povestea, prin limbajul Pandora”.

Sărbătorește prieteniile emblematice și poartă noile bijuterii împreună cu cele mai bune prietene. Oricum ai alege să aranjezi noile bijuterii, exprimă-ți povestea în moduri noi cu cea mai recentă colecție Pandora. Poartă-le împreună. Poartă-le pentru distracție. Poartă-le din nou și din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *