free download 78 travel guides written by experts

Poti aluneca spre distractie in orice anotimp din 31 oct la The Champs

The Champs a fost creat pentru cei ce apreciaza petrecerea timpului liber intr-un mod calitativ. La The Champs gheata e perfecta, lamele patinelor ascutite, muzica buna si cheful de party la el acasa.

De pe 31 octombrie intre 10 dimineata si 10 seara, de luni pana duminica oricine poate profita de magia ghetii in fiecare zi pe cei peste 300 mp ai patinoarului. In plus, mergand la patinoar, pot apoi sa mearga doar cativa pasi pentru cele mai noi filme la The Light Cinemas; pot sta la o cafea cu perechea sau poti lua masa la oricare din restaurantele din food court. Pentru ca se afla la etajul 2 al celui mai nou Mall din Bucuresti, inaugurarea The Champs coincide cu deschiderea Liberty Center pe data de 31 octombrie. E locul potrivit atat pentru o seara cu gasca, cat si pentru o zi de weekend in familie, sau pentru a sarbatori un eveniment special. Mai ales ca la The Champs, 45 de minute pe gheata vor costa 7 ron cu inchirierea patinelor inclusa.

Situat la doar cateva minute de Piata Unirii, la intersectia celor doua artere pricipale, Calea Rahovei si Progresului, Liberty Center asteapta in medie peste 30.000 de vizitatori zilnic carora sa le ofere o experienta unica de distractii si cumparaturi.
Vineri si sambata Liberty Center si The Champs va invita la petrecerea de deschidere, trei concerte extraordinare:vineri Andreea Banica de la ora 19.30, sambata Damian Brothers de la ora 18 si Andra de la ora 20.

Si nu ne vom opri aici, pentru ca la The Champs, lunar vor avea loc promotii, concursuri si evenimente dedicate publicului, cu premii supriza.

Bucuresti, 28.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *