free download 78 travel guides written by experts

Postasii se intrec la faza regionala a Marsului Factorilor Postali

Direcţia Regională de Poştă Bucureşti organizează duminică, 24 mai 2009, ora 11:00, pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” (Stadionul Tineretului, bdul Mărăşti nr. 26)  faza regională a competiţiei profesional-sportive Marşul Factorilor Poştali, la care vor participa angajaţi ai Poştei Române din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu.

La linia de start a competiţiei se vor alinia în total 48 de poştaşi, din care 24 fete, care vor mărşălui pe distanţa de 3.000 metri şi 24 băieţi, care vor avea de parcurs un traseu de 7.000 metri.

Câştigătorii primelor trei locuri, atât la fete, cât şi la băieţi, vor participa la etapa naţională a competiţiei, care va avea loc, în perioada 12-14 iunie 2009. Dintre participanţii la faza naţională urmează să fie desemnaţi reprezentanţii Poştei Române care vor participa la Balcaniada Marşul Factorilor Poştali, competitie ce va fi găzduită de Turcia în toamna acestui an.

Marşul Factorilor Poştali este o competiţie profesional-sportivă organizată anual de Compania Naţionala Poşta Română. Debutul întrecerii a avut loc în anul 1977, la Bucureşti.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *