free download 78 travel guides written by experts

Posta Franceza lanseaza in Romania prima aplicatie de cumparaturi, „CeCumpar”

O nouă aplicație pentru mobil, „CeCumpar”, este disponibilă, începând cu luna decembrie, pentru cei care vor să facă economie de timp și de bani la cumpărături. Grupul Mediapost Hit Mail pune la dispoziția clienților marilor magazine un produs lansat simultan de Poșta Franceză în patru țări: România, Franța, Spania și Portugalia. Investiția totală este de peste un milion de euro.

„Este ca și cum ai avea în buzunar informația din 50 de pliante. Aplicația îți dă acces imediat la promoții și discounturi și îți oferă posibilitatea să îți faci în cinci minute, pe telefon, o listă de cumpărături organizată pe magazine și chiar pe raioane; poti folosi foarte ușor și informațiile din pliante.”, a declarat Marian Șeitan, președintele grupului Mediapost Hit Mail și fondatorul companiei Hit Mail.

CeCumpar permite și bifarea produselor în listă, odată ce au fost achiziționate, păstrarea istoricului de cumpărături, iar lista poate fi trimisă celui care se ocupă de cumpărături. De asemenea, consumatorii pot vedea în timp real magazinele din proximitate, pe baza localizării prin GPS, și orarul de funcționare al acestora. Aplicația pune la dispoziție și o facilitate pentru stocarea și gestionarea cardurilor de fidelitate, astfel încât clientul să poată beneficia de toate discounturile și promoțiile puse la dispoziție de magazine sau producători, chiar dacă nu are cu el cardurile, în format fizic.

„În prezent, aplicația are un milion și jumătate de utilizatori în Franța, unde este platforma numărul unu de cumpărături și discounturi. Aplicația din Romania include pliantele celor mai importante 49 de lanțuri de magazine, a căror ofertă este actualizată în timp real. CeCumpar este rapidă, sigură și funcționează perfect din punct de vedere tehnic. Instalarea facilă și interfața user-friendly o fac ușor de utilizat, astfel încât, la puțin timp de la descărcare, devine un instrument la care nu mai poți renunța”, a mai spus Marian Șeitan.

CeCumpar există în variantele pentru iOS și Android.

Bucuresti, 13.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *