Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

POSSIBLE Games a lansat jocul de strategie pentru mobil “Merchants of Space”

Dupa castigarea unui Bronze Lion la Cannes cu jocul pentru mobil si tableta “„Adventures of Poco Eco”, POSSIBLE Games propune gamerilor o prima aventura intergalactica de neuitat. “Merchants of Space” este un joc de tip manager ce se desfasoara in spatiul cosmic si care se bucura de o grafica deosebita, in clasicul stil POSSIBLE Games.

Jocul poate fi descarcat din AppStore.

Astfel, jucatorii sunt introdusi intr-o atmosfera unica, cu vizualuri impresionante, realizate special pentru a-i tine in priza si captivati cat mai mult timp.

„ Datorita noului nostru sistem de interfata a utilizatorului am reusit sa modificam ecranele din joc fara sa reconstruim intregul joc. Datele se incarca dinamic, ceea ce permite ca multe mecanici din cadrul jocului sa fie incarcate rapid. Colectarea si analizarea datelor de la jucatori se realizeaza in timp real, ceea ce ne face sa ne bucuram de o experienta de joc impecabila,” a explicat Dániel Moró, Lead Game Designer.

„Vrem sa ne mentinem pozitia de inovatori in industrie si sa aratam cat de departe poate sa mearga grafica de calitate, chiar si pe suprafata mica permisa de ecranul unui telefon mobil. Premiul castigat la Cannes cu „Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds” ne da incredere ca piata este pregatita pentru jocurile de inalta calitate tehnica si pentru cat mai multa inovatie”, a declarat Stefan Iarca, Country Head POSSIBLE CEE.

Scopul jocului este de a-i face pe jucatori sa isi construiasca si dezvolte propriul imperiu spatial, prin colonizarea de noi teritorii si prin negocierile cu prietenii din joc. Astfel, jucatorii vor ajunge sa descopere spatiul prin dezvoltarea propriei navete spatiale.

Dezvoltatorii au avut insa grija nu numai la aspectele tehnice ale jocului ci si la experienta pe care acesta o va avea cu consumatorul. Intreaga lansare trebuia sa se bucure de cel mai bun moment. Prin urmare, nimic nu a fost lasat la intalmplare nici in ceea ce priveste data lansarii jocului, aceasta fiind special aleasa in timpul asteptarii pline de nerabdare a lansarii cinematografice a noilor episoade Star Wars. Un target pasionat pe aventuri spatiale pe care atat celebra productie hollywoodiana, cat si „Merchants of Space” il impart.

POSSIBLE Games, parte din POSSIBLE Worldwide, este de asemenea cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Small & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

POSSIBLE CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 17 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum: Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA, etc. Agentia ofera servicii de strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising. De asemenea, POSSIBLE este o forta la nivel mondial digital, fiind o retea de agentii digitale cu 33 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1300 de angajati privit la nivel global ca cel mai mare start-up de pana acum al WPP. Lista impresionanta de clienti internationali cuprinde: AT&T, Barclay’s, Comcast, Dell, P&G, Nokia, Microsoft, Mazda, Starwood, World Wildlife Fund, Absolut Vodka, Michael Kors, Canon, Nike, Audi, Sony Playstation, Pringles etc.

In Europa, POSSIBLE detine birouri in: Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, Romania, Rusia, Suedia.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *