Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Posesorii de carduri Libra pot castiga 100 de euro cu cardul, de ziua lor

Libra Internet Bank lanseaza promotia „Castiga 100 de euro cu cardul, de ziua ta”. Are sanse sa castige premiul de 100 de euro net persoana fizica posesoare a oricarui tip de card emis de Libra Internet Bank care, in luna in care isi aniverseaza ziua de nastere, inregistreaza cel mai mare volum (valoare in bani) al tranzactiilor efectuate cu cardul Libra la comercianti, dintre clientii eligibili nascuti in aceeasi luna.

Prin efectuarea de tranzactii la comercianti cu carduri Libra Internet Bank, clientii persoane fizice sunt inclusi automat in promotie, fara a fi necesar un demers de inscriere. La promotie pot participa inclusiv clientii persoane fizice care solicita, obtin si folosesc un card de la Libra Internet Bank in perioada promotiei. Sunt exclusi din promotie angajatii si colaboratorii interni ai Libra Internet Bank, sotii/sotiile sau rudele de gradul I ai acestora.

Fiecare premiu are valoarea de 100 de euro net pentru cate un castigator in fiecare luna din perioada promotiei (1 iulie – 31 decembrie 2013). Premiul va fi virat de Libra Internet Bank castigatorului, direct pe cardul Libra al acestuia, ca echivalent in lei la cursul BNR din ziua efectuarii transferului, pana la data de 10 ale lunii urmatoare celei aniversare.

Din luna august 2013 va fi desemnat castigatorul lunii anterioare. Libra Internet Bank va intocmi lista electronica incluzand datele participantilor la promotie care si-au aniversat ziua de nastere in luna anterioara si va determina clasamentul clientilor eligibili, avand drept singure criterii volumul individual al tranzactiilor cu cardul si faptul ca ziua de nastere a posesorilor de carduri Libra a fost in luna analizata.

Desemnarea castigatorului fiecarei luni va avea loc in data de 10 ale lunii urmatoarele celei aniversare sau, daca este zi nelucratoare, in cea mai apropiata zi lucratoare anterioara. In cazul in care castigatorul nu este valid sau refuza premiul, castigator va fi desemnat urmatorul participant aflat in clasamentul Libra Internet Bank, in ordinea descrescatoare a volumelor tranzactiilor efectuate cu cardul.

Castigatorul va fi contactat telefonic sau prin SMS/e-mail, ulterior desemnarii sale. Numele castigatorului si premiul acordat vor fi facute publice pe site-ul bancii www.librabank.ro. Date fiind prevederile legale referitoare la confidentialitatea operatiunilor bancare, participantii necastigatori vor putea solicita doar informatii despre locul pe care s-au clasat ei insisi.

Regulamentul promotiei este disponibil la //www.librabank.ro/campanie_aniversare_carduri_2013.

Bucuresti, 27.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *