free download 78 travel guides written by experts

Posesorii de carduri de credit BCR MasterCard pot castiga noul autoturism Golf

Clientii Bancii Comerciale Romana (BCR) posesori de carduri de credit emise sub sigla MasterCard pot castiga, in urma utilizarii cardului pentru plati la comercianti, mai multe premii intre care si noul autoturism Golf.

Posesorii de carduri co-branded sau de credit BCR MasterCard sunt inclusi in aceasta promotie in momentul in care efectueaza cel putin 2 tranzactii de minim 50 RON fiecare sau echivalentul a 50 RON pentru sumele in EUR. Tranzactiile pot fi efectuate in locatii comerciale atat din Romania cat si din strainatate. Participantii trebuie sa fie rezidenţi romani cu varsta de peste 18 ani.
„Din pozitia de lider al sistemului bancar si formator de piata, BCR doreste sa stimuleze platile cu cardul, contribuind la consolidarea culturii bancare in Romania. BCR vine, ca intodeauna, in sprijinul clientilor sai pentru a-i ajuta sa isi satisfaca ambitiile si aspiratiile“, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Clientii BCR pot castiga, in urma tragerii la sorti, urmatoarele premii:
–    premiul principal: noul autoturism Golf
–    premii secundare: 10 terminale i-Pod

Campania promoţionala organizata de BCR, este destinata persoanelor fizice si se desfasoara in perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2008.

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati la comerciantii acceptanti.

BCR este lider pe piata cardurilor avand cea mai mare retea de ATM si POS din Romania si cele mai multe carduri active. BCR a depasit, in premiera pentru Romania, numarul de 1.700 de ATM operationale si a pus in functiune mai mult de 14.000  de POS la comercianti, continuindu-si investitiile in tehnologii performante menite sa sporeasca accesibilitatea si confortul clientilor.

BCR are, in prezent, aproape 2,4 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 23 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Clientii BCR isi pot plati facturile la bancomatele bancii pentru circa 175 de furnizori de servicii si utilitati de interes national sau local, cu care banca are incheiate conventii. Astfel, posesorii de card BCR au posibilitatea de a plati facturile pentru furnizori de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie energie electrica si gaze. Serviciul se bucura de o tot mai larga cautare, banca gestionand astazi peste 450.000 de optiuni de plata.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *