free download 78 travel guides written by experts

POS-uri mobile de la Bank Leumi Romania

La doar câteva luni de la lansarea serviciului, Bank Leumi România a depăşit valoarea de 4 milioane RON la tranzacţiile prin intermediul POS-urilor proprii.

Comercianţii au fost interesaţi de tehnologia modernă cu GPRS, de conectarea rapidă, fără erori şi de oferta financiară foarte avantajoasă. Noile dispozitive de acceptare la plată a cardurilor sunt dotate cu cititoare atât pentru cardurile cu CIP, cât şi pentru cardurile cu bandă magnetică emise sub sigla VISA şi MASTERCARD.
Printre cele mai importante beneficii ale POS-urilor de la Bank Leumi România, amintim: decontarea tranzacţiilor în maxim 24 ore, suportarea costurilor cu consumabilele, service gratuit, instruirea personalului cu privire la efectuarea plăţilor prin carduri, asistenţă telefonică.  POS-urile mobile pot fi deplasate oriunde, folosirea lor fiind limitată doar de acoperirea GSM. În cazul schimbării locaţiei comerciantului, POS-ul nu necesită nicio reconfigurare şi poate fi utilizat imediat în noua unitate.
Serviciul de acceptare la plată a cardurilor oferit de Bank Leumi România este mijlocul cel mai simplu, rapid şi confortabil de administrare a încasărilor, în deplină siguranţă, generând creşterea vânzărilor.

Mai multe informaţii puteţi găsi la adresa: //www.leumi.ro/persoanejuridice_carduri_partenerpos.html

Bucuresti, 07.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *