free download 78 travel guides written by experts

Portugalia și Austria au făcut egal aseară, în meciul de 10, transmis de Pro TV

Seară dificilă pentru Cristiano Ronaldo, care a ratat un penalty în minutul 78! Meciul cu Austria, încheiat cu scorul de 0-0, i-a adus Portugaliei al doilea punct la acest turneu final.

Echipa lui Ronaldo are nevoie de o victorie în urmatorul meci pentru a nu părăsi UEFA EURO 2016TM.


Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.8 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:48. În minutul de maximă audiență, de la 22:42, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Austria.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.3 puncte de rating și o cotă de piață de 39.6%, următorul post clasat înregistrând 2.5 puncte de rating și 8% cotă de piață.

Meciul a început promițător pentru austrieci, care au avut prima mare ocazie în minutul 3 prin Harnick. Acesta a trimis din patru metri, cu capul, în apropierea porții Portugaliei. Cele două echipe au luptat cot la cot pentru a marca, însă fără rezultat. Punctul culminant al meciului a fost atins în minutul 78, când Cristiano Ronaldo a fost ținut în careu de Hinteregger, care a primit cartonaș galben. Cu toate acestea, lovitura lui Ronaldo s-a oprit în bară.

Diseară, de la 22:00, toată România vede România în super-meciul România-Albania! Hai România!
 
Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *