free download 78 travel guides written by experts

Portugalia ajunge în sferturile UEFA EURO 2016TM după un gol marcat în minutul 116

Meciul de 10 transmis aseară de Pro TV dintre Croația și Portugalia a oferit telespectatorilor o calificare dramatică a echipei lui Cristiano Ronaldo.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 00:30. În minutul de maximă audiență, de la 22:43, peste 1.9 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Croația și Portugalia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 9.9 puncte de rating și o cotă de piață de 37.2%, următorul post clasat înregistrând 3.5 puncte de rating și 13.3% cotă de piață.


Prima mare ocazie a meciului a fost ratată de Pepe, la finalul unei lovituri libere executată de Mario. În prelungirile primei reprize, Rakitici a executat fără probleme o lovitură liberă, însă Pepe s-a opus și a trimis mingea în corner. În cea de-a doua jumătate a meciului, în minutul 62, Srna a centrat din lovitură liberă, dar Vida a reluat pe lângă poartă. Cele 90 de minute de joc s-au încheiat fără ca vreuna dintre formații să aibă un șut clar pe spațiul porții. Calificarea s-a decis în minutul 116, când Quaresma a marcat unicul gol al meciului.

Diseară, de la 22:00, telespectatorii au bilete la meciul de 10 dintre Ungaria și Belgia!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Sursa foto Seleções de Portugal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *