free download 78 travel guides written by experts

Portalul www.femeiadeafaceri.ro un nou proiect Credit Europe Bank adresat companiilor IMM

„Campania Femeile vor sa auda cifre frumoase se bucura de un real succes iar pentru Credit Europe Bank acest lucru inseamna o confirmare a preferintelor femeilor de afaceri pentru servicii dedicate. Pornind de la aceste rezultate, dorim sa le uram partenerelor noastre si viitoarelor colaboratoare: Bun Venit pe portalul www.femeiadeafaceri.ro! Speram ca acest proiect inedit sa bucure si sa devina o sursa de informare pentru femeile intreprinzator. In acelasi timp, noul portal ofera solutii potrivite de finantare si economisire pentru companiile IMM in care acestea sunt actionar, administrator sau manager. Activand intr-un sistem bancar traditional, cu un comportament si aspect standard, vrem sa transmitem si mesajul ca suntem o banca de oameni tineri, creativi si speciali, asemenea clientilor nostri!” a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice-presedintele Adjunct – Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Lansarea portalului www.femeiadeafaceri.ro este o alta etapa a procesului Credit Europe Bank de promovare si informare asupra campaniei de sustinere a IMM-urilor, in general, si a femeilor de afaceri, in special.

„Ca initiatori ai proiectului dorim sa ii acordam cat mai multa seriozitate, fiind parte a programului personalizat de educare, suport si stimulare a femeilor in dezvoltarea afacerii lor. Dorim sa devenim prima banca in preferintele femeilor de afaceri, iar prezentul portal este reiterarea promisiunii facute, de implicare activa in sustinerea femeilor antreprenor”, a declarat Dl. Cemal Yildirim. Pe langa sectiunile dedicate finantarii si economisirii, portalul include si „Povesti de succes”, o sectiune dedicata reusitelor si implinirilor femeilor de afaceri, precum si optiunea „Intreaba un expert”, care ofera vizitatorului posibilitatea de a interactiona cu specialistii site-ului si de a afla raspunsuri la diverse intrebari legate de activitatea companiilor sau de posibilitatile de finantare ale acestora.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *