free download 78 travel guides written by experts

Portalul vinurilor romanesti

www.vinul.ro – cel mai mare portal dedicat vinurilor romanesti – s-a lansat luni, 23 ianuarie 2006.

Dezvoltat initial pe baza singurei reviste de profil din Romania (suplimentul lunar Connaisseur, distribuit impreuna cu ziarul ZIUA), www.vinul.ro s-a transformat intre timp in revista online de sine statatoare, cu o comunitate fidela si pasionata de fenomenul vinului. Degustari, rating-uri profesioniste si review-uri pentru cele mai importante vinuri disponibile pe piata, retete culinare, gastronomie fina, prezentari ale celor mai bune restaurante din intreaga tara, ultimele noutati din industria vinului, anchete, interviuri, reportaje si prezentari constituie tot atatea puncte de atractie pentru comunitatea online a iubitorilor vinurilor din Romania.

Portalul www.vinul.ro ofera vizitatorilor si resurse educative in domeniul vinurilor (introducere in arta degustarii si aprecierii unui vin, food-pairing), precum si informatii cu privire la cei mai importanti producatori de vin din tara.

Una dintre cele mai apreciate sectiuni ale www.vinul.ro este “Durerea de cap”, unde periodic sunt listate vinurile falsificate sau de calitate indoielnica.

Acest portal promoveaza vinurile de calitate si imaginea de tara, prin prezentarea traditiilor si obiceiurilor romanesti, a produselor traditionale, precum si prin cristalizarea unei comunitati online educate in materie de gastronomie si life-style.

Portalul este dezvoltat de Agentia CoreTargetMedia in colaborare cu Cezar Connaisseur.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *