free download 78 travel guides written by experts

Portal demo MBM Software

In data de 11 aprilie, MBM Software isi lanseaza propriul portal de prezentare, accesibil la URL: //www.portofoliu.mbmsoftware.com. Realizat intr-un mod creativ, original si atractiv din punct de vedere vizual, acesta se adreseaza tuturor persoanelor interesate de activitatea MBM si este echivalentul unui portofoliu clasic. Portalul reprezinta o adevarata “carte de vizita” a companiei de software, cuprinzand cele mai importante proiecte duse la bun sfarsit de specialistii MBM, inclusiv a celor care s-au finalizat cu dezvoltarea celor patru solutii din gama Reliable: Reliable Assets, Reliable CRM, Reliable HelpDesk si Reliable Remote. In cuprinsul sau se regasesc informatii precum: perioada aferenta finalizarii proiectului, clientul/clientii principali, tipul de proiect si tehnologiile utilizate.
Mai mult, imaginile atent selectionate au rolul de familiariza vizitatorul cu interfata solutiei sau designul site-ului Web. Persoanele interesate vor putea parcurge prezentarile unor proiecte avand ca beneficiari companii sau institutii de renume precum Agentia Nucleara, Credit Europe Bank, Agrana sau Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecanica Fina. Portalul de prezentare poate fi accesat si din cadrul site-ului Web al MBM Software: //www.mbmsoftware.com.

Infiintata in 2004, MBM Software este o companie privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Omniasig, Konica- Minolta, Kandia-Excelent, PetromService, etc.

Bucuresti, 11.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *