free download 78 travel guides written by experts

Portabilitatea – principala caracteristica a produselor Genius prezentate la CES 2014

Producătorul taiwanez oferă soluții multiple pentru mobil, dar și pentru zona digitală

Genius lansează la CES 2014 o nouă serie de produse ce vor oferi o experiență unică celor ce le vor testa. Genius prezintă cele mai avansate clase de produse cu un design aromonios, pentru a oferi consumatorilor un portofoliu vast ce vine în completarea device-urilor.

Fie că utilizatorul alege un singur produs care să se potrivească cu device-ul său sau că încearcă să își extindă colecția de periferice pentru a-i oferi o mai mare mobilitate, Genius răspunde tuturor acestor nevoi cu un portofoliu extins de produse prezentat la CES 2014. Experiența vastă combinată cu cele mai recente tehnologii duc la crearea unor produse din ce în ce mai potrivite necesităților fiecărui client. De exemplu, boxa portabilă SP-960BT folosește atât NFC (Near Field Communication) cât și tehnologia Bluetooth, pentru a oferi utilizatorului o experiență mult simplificată. Noul portofoliu Genius se remarcă printr-o serie de produse simple, dar practice, ușoare, elegante și de o calitate superioară.

La CES 2014 pot fi testate cele mai noi produse Genius, printre care și următoarele:

· LuxePad 9100 – Tastatură ergonomică One-Touch-Sync cu tehnologie Bluetooth

Eficiența poate fi obținută când ai la îndemână device-ul potrivit, iar cu ajutorul LuxePad 9100 tastarea confortabilă este acum la îndemâna oricărei persoane care folosește Android, Windows sau iOS. Prin apăsarea unei singure taste, LuxePad 9100 poate fi conectat sau se poate sincroniza cu dispozitivul la care îl folosiți. Atunci când sunteți pe drum sau într-o întâlnire, husa de piele a acestei tastaturi se poate transforma în suport pentru device.

· SP-960BT – Boxă portabilă care oferă un sunet puternic având tehnologie One- Touch-Connect și Bluetooth

Te bucuri de muzică atunci când sunetul redat de boxe este unul de bună calitate. SP-960BT are un design minimalist, dar oferă un sunet puternic și bogat care te face să vrei să împarți muzica cu toți cei din jur. Boxa cu Bluetooth folosește tehnologia NFC pentru conectarea printr-o singură atingere. Acest dispozitiv poate fi ușor de transportat.

· ECO-u821 – Încărcător portabil puternic și compact, compatibil cu mai multe gadgeturi

Genius ECO-u821 este un încărcător compatibil cu majoritatea device-urilor din ziua de azi. Are o putere de 8000mAh și poate încărca două dispozitive în același timp. Fiind foarte ușor și având un cablu USB încorporat, poate fi folosit în călătorii. Momentan, pe piață, sunt disponibile mai multe încărcătoare portabile Genius.

Standul Genius este situat în LVCC South Hall 4 – etaj, #35425.

Bucuresti, 08.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *