Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Porsche Romania incepe verificarea de iarna

·    Importatorul numărul unu propune clienţilor săi o serie de pachete  promoţionale pentru sezonul rece
·    Pachete de service, manoperă, piese de schimb şi accesorii originale la preţuri competitive

Porsche România, importatorul mărcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Weltauto – autovehicule de ocazie, anunţă începerea campaniei de iarnă.
Cu ocazia sezonului rece, importatorul numărul unu în România propune clienţilor săi o serie de pachete  promoţionale menite să asigure echipamente de maximă siguranţă pentru automobilele din protofoliu pe întreaga durată a iernii.

Porsche România propune o ofertă de sezon care constă în pachete de service la preţuri promoţionale, piese şi manoperă incluse, precum plăcuţe de frână sau ştergătoare.

Porsche România lansează acţiunea “Verificare de Iarnă”. Cu această ocazie, venim în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de lucrări de verificare: reglaj faruri; verificare funcţionare sistem iluminare; verificare stare instalaţie, spălare faruri şi geamuri; verificare stare ştergătoare parbriz; nivel şi concentraţie lichid răcire; încărcare acumulator; verificare funcţionare alternator; nivel ulei motor; verificare stare încuietori uşi (inclusiv gresat); verificare stare chedere; nivel lichid frână; verificare stare, profil şi presiune anvelope; instalaţie preîncălzire (suplimentar şi gratuit la motoarele Diesel); valabilitate trusă medicală.

Clientul beneficiază la aceste lucrări de o reducere de 50% la manopera lucrărilor de verificare. În plus, la schimbul roţilor de vară cu cele de iarnă, clienţii au posibilitatea de a opta pentru verificarea de iarnă cu schimb de roţi inclus, reducerea la manoperă fiind de asemenea de 50%.

Pe fondul îmbătrânirii parcului auto, posesorii modelelor Audi A 3 8 L, A4 8E fabricat în intervalul 2001-2004, A6 4 B şi A8 4D care efectuează reparaţia la orice distribuitor autorizat beneficiază de un discount de 20% pentru piese pentru revizie, frâne, direcţie, rulare şi suspensie, transmisie, precum şi distribuţie.
De asemenea, la modelele Audi A4 8D, A6 4A, Audi 80, 90, 100, 200, V8, A8 < 2000, Coupe, Coupe Cabrio < 2000 se oferă o reducere de 25% la toate piesele de schimb şi accesoriile originale achiziţionate din reţeaua de distribuitori autorizaţi Audi.

Verificarea de iarnă la marca Bentley este oferită clienţilor la preţul de 350 RON (fără TVA). Printre lucrările de verificare se numără: verificare stare roţi, funcţionare baterie, funcţionare sistem electric, densitate antigel, nivel lichide şi nivel ulei motor, stare generală autovehicul.

Pentru clienţii mărcii Porsche, oferim o verificare complexă a stării generale a autovehiculului. Verificarea de iarnă Porsche este oferită clienţilor la preţul de numai 100 RON (cu TVA inclus).

La marca SEAT, posesorii de Leon model 1 M şi Toldeo model 1 M care efectuează reparaţia la orice distribuitor autorizat beneficiază de un discount de 20% la piese pentru revizie, frâne, direcţie, rulare, suspensie, transmisie, precum şi distribuţie. Modelele Cordoba/ Vario 6k, Ibiza 6k, Arosa şi Inca beneficiază de o reducere de 25% la toate piesele de schimb şi accesoriile originale achiziţionate din reţeaua de distribuitori autorizaţi SEAT.

Pentru maşini din gama Škoda Fabia 6 Y, Octavia Tour produsă în anii 1996-2004, la efectuarea reparaţiei la orice distribuitor autorizat, clienţii beneficiază de un discount de 20%,  la piese pentru revizie, frâne, direcţie, rulare şi suspensie, transmisie, precum şi distribuţie. În cazul modelelor Škoda Felicia şi Škoda Pickup se oferă o reducere de 25% la toate piesele de schimb şi accesoriile originale achiziţionate din reţeaua de distribuitori autorizaţi Škoda.

Pentru automobilele din gama Volkswagen Golf IV, Golf IV Variant, Bora, Passat 5B produs în anii 1997-2004 oferim o susţinere de 20% la piese originale, pentru sistemul de rulare, frânare, suspensie, distribuţie, precum şi pentru revizii la efectuarea reparaţiei la orice distribuitor autorizat,.

Pentru maşini din gama VW Golf I-III, Vento, Polo model 6N fabricat până în 2002, Polo Classic, Passat  model 3B, 4B, fabricat anterior anului 1997, Transporter T2-T4, LT, Caddy model anterior, oferim un suport de 25% la toate piesele originale.

Piesele originale semnifică garanţia calităţii oferite de fabricant pe o durată de 2 ani, atât pentru piese, cât şi pentru manoperă. Achiziţionarea de piese originale înseamnă siguranţă pentru noi şi familiile noastre în condiţiile de trafic dificil şi riscant de pe şoselele noastre. Nu în ultimul rând, prin utilizarea pieselor originale, automobilul se păstrează din punct de vedere estetic în condiţii similare celor oferite de fabricant la ieşirea de pe banda de montaj.

Personalizarea unui autoturism prin accesorii accentuează designul acestuia, valorificand simţul estetic şi dorinţa de confort a posesorului.

Designerii mărcilor din portofoliul  Porsche România au creat accesorii special concepute pentru fiecare model în parte, pentru a oferi maximă siguranţă în timpul condusului şi o cât mai uşoară utilizare, precum carkit, Multimediakit, genţi de voiaj la dimensiunea portbagajului sau suport pentru bicicletă şi skiuri.

Avantajele pe care le obţine un client care achiziţionează piese sau accesorii originale sunt o soluţie ce îmbină siguranţa, lipsa de griji într-un trafic aglomerat, cu un stil aproape unic ce poate fi imprimat acestui membru al familiei numit automobil.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *