free download 78 travel guides written by experts

Porsche Romania a donat 25.000 de Euro pentru evenimentul Big Build 12

organizat de Habitat for Humanity România

Porsche România a donat 25.000 de Euro pentru evenimentul de construcţie accelerată Big Build 12, organizat de Habitat for Humanity România în perioada 01-05 octombrie 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii. În cadrul acestui eveniment 500 de voluntari au lucrat la realizarea a 8 case în localitatea Preajba, judeţul Dolj şi la alte 6 locuinţe în Oradea, judeţul Bihor.

“Susţinem proiectele Habitat for Humanity România de câtiva ani deja, şi întotdeauna am fost mai mult decât multumiţi de rezultatele acestora. Însă faptul că în acest an am văzut cu ochii noştri ce înseamnă efectiv munca voluntarilor în folosul comunităţii, atribuie o conotaţie specială colaborării noastre. Colaborare care suntem siguri că va continua”, declară Anca Ghenescu, Corporate PR, Porsche România.

De mai mulţi ani, compania Porsche România susține prin sponsorizari proiectele Habitat for Humanity România legate de construcția sau renovarea caselor pentru persoane vulnerabile, aflate în nevoie de locuire. Până în prezent, a contribuit la reconstrucţia caselor după indunaţiile din 2010, campania „Dăruieşte demnitate”, la proiectul Big Build 2011, când peste 800 de voluntari au construit 10 case în 5 zile şi la campania „Adevărul este în inima ta!”.

“Suntem foarte recunoscători companiei Porsche România pentru că s-a alăturat anul acesta evenimentului Big Build, aflat la a patra ediţie, care mobilizează mediul de afaceri, autorităţile publice şi sute de voluntari români şi internaţionali pentru a atrage atenţia asupra nevoii de locuire în condiţii umane”, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity Romania.

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *