free download 78 travel guides written by experts

Porsche Panamera numarul 10.000

·    Cea de-a patra gamă de modele Porsche trezeşte un interes deosebit printer clienţii mărcii
·    automobilul Porsche Panamera cu numărul 10.000 iese de pe linia de producţie

La numai trei luni de la lansarea pe piaţă a modelului Porsche Panamera, a ieşit pe poarta fabricii din Leipzig maşina cu numărul 10.000. Modelul Panamera turbo de 500 CP de culoare argintie va fi livrat unui client din Singapore.

„Vânzările Panamera au avut încă de la început o evoluţie spectalucoasă: am realizat deja peste 9.000 de comenzi. La scurt timp de la lansare, modelul Panamera Gran Turismo a cîştigat mult râvnita distincţie „Volanul de Aur”, dar şi premiul Auto Trophy” în Germania, alături de multe alte premii internaţionale. Panamera 4S şi-a dovedit popularitatea printre clienţi cu mai bine de 44% din numărul total de comenzi, urmat de modelul Turbo cu 36% şi de Panamera S cu 20%.”, a declarat Michael Macht, Preşedintele Consiliului Director al Porsche AG.

Compania intenţionează să producă 20.000 de unităţi Panamera pe an de-a lungul întregului ciclu de producţie. Cea de-a patra gamă de modele Porsche se produce la fabrica din Leipzig, împreună cu gama de modele Cayenne. Până în prezent, în România au fost livrate 9 unităţi Porsche Panamera.

Inovaţia şi excelenţa în thenologie impuse de marca Porsche sunt o referinţă în întreaga industrie automobilistică.

Porsche reprezintă una dintre cele mai aspiraţionale mărci. Este definiţia maşinii sport care îmbină perfect performanţele şi sportivitatea cu clasicismul liniilor de design.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *