bucharest tech week 2021

PORCELANOSA Romania, la un an de la deschidere: redecorarea showroomului si doua noi facilitati

pentru arhitecti

La un an de la deschidere, cel mai mare showroom mono-brand din sud-estul Europei al Porcelanosa Grupo aduce ultimele tendințe în materie de plãci ceramice, sanitare, podele și sisteme de construcție și anunțã inaugurarea a douã noi facilitãți, destinate atât profesioniștilor din domeniul construcțiilor și arhitecturii, cât și clienților showroomului.

Produse din cele mai noi colecții lansate de PORCELANOSA Grupo în cadrul Cersaie 2013 și MosBuild 2014 au fost selectate cu atenție și sunt prezentate acum în spațiul de peste 700 mp al showroomului PORCELANOSA, proaspãt transformat. Mai mult, reprezentanța PORCELANOSA din nordul capitalei dispune acum de un Centru Tehnic și de un Centru de Consiliere. În cadrul Centrului Tehnic, ce va fi disponibil începând cu 26 septembrie, arhitecții și constructorii vor putea studia soluții pentru fațade ventilate, pardoseli supraînalțate pentru interior și exterior, încãlzire în pardosealã, suprafețele solide KRION® și alte sisteme de construcție, beneficiind de consilierea specialiștilor PORCELANOSA pentru detalii tehnice. Pentru a veni în ajutorul designerilor de interior și al clienților, serviciile showroomului includ acum și un consilier și un spațiu special pentru recomandãri de amenajare.

Evenimentul aniversar a avut loc joi, 11 septembrie 2014, în prezența a peste 100 de clienți, arhitecți, designeri și dezvoltatori, precum și a oficialului Porcelanosa Grupo, domnul Jorge García, reprezentantul pentru România al Porcelanosa Grupo. Reuniunea a avut scopul de a prezenta industriei de profil noile linii de produse și tendințe internaționale în amenajãri, cât și de a facilita întâlnirea specialiștilor din domeniu și de a le oferi inspirație prin noile propuneri ale Porcelanosa Grupo.

Cu peste 40 de ani de experiențã, Porcelanosa Grupo numãrã în prezent mai mult de 400 de magazine, în peste 100 de țãri din întreaga lume. Lansat ca producãtor de plãci ceramice, astãzi grupul spaniol are în portofoliu nu mai puțin de 8 companii distincte, specializate (Porcelanosa, Venis, Gama DÉCOR, System Pool, L’Antic Colonial, Butech, Noken, Urbatek), ce oferã game largi de produse: de la plãci ceramice, echipament de baie și bucãtãrie, pânã la soluții inovative pentru arhitectura contemporanã.

Un studiu exhaustiv derulat și publicat de către Pricewaterhouse Coopers și Financial Times în primul deceniu al anilor 2000 a poziționat Porcelanosa Grupo între cele mai prestigioase companii prezente pe scena de afaceri globală, numărul 5 mondial între companiile de retail. O confirmare a profesionalismului și calității Porcelanosa Grupo este și titlul actual de furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii.

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *