free download 78 travel guides written by experts

Populari versus Underground

Alina Eremia și trupa-revelație Cred Că Sunt Extraterestru fac schimb de melodii, în cadrul unui experiment muzical neașteptat, pus în scenă de J&B Blending Spirits

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste din România, și trupa Cred Că Sunt Extraterestru, revelația scenei românești de undeground, lansează, astăzi, două videoclipuri noi, în urma unui experiment muzical neobișnuit pus în scenă de J&B, marca numărul 1 de whisky din România1. Alina Eremia și membrii trupei Cred Că Sunt Extraterestru sunt primii artiști din acest sezon care au acceptat provocarea de a face schimb de roluri în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Blending Spirits.

În cadrul acestui experiment muzical neașteptat, Alina Eremia interpretează în premieră, în propriul stil „Start Rec”, prima piesă a trupei Cred Că Sunt Extraterestru, o metaforă despre fuga de a te lupta cu tine. Cântăreața are o interpretare curajoasă și surprinzătoare a piesei, care i-a cucerit deja pe iubitorii stilului underground,  păstrând expresivitatea mesajului central al piesei.

„A fost o experiență interesantă și sunt bucuroasă să fac parte din acest blend. Îmi place când lucrez cu artiști care se implică și care mă inspiră”, a declarat Alina Eremia.

Urmăriți noul videoclip Alina Eremia – Start Rec:

Extraterești, despre trăirile artiștilor

De cealaltă parte, povestea de dragoste regăsită în versurile piesei „A fost o nebunie”, cântată până de curând de Alina Eremia, este reinterpretată acum de trupa Cred Că Sunt Extraterestru, într-un stil cu totul neașteptat, cu sound-uri și atitudine total diferite decât originalul, vorbind despre teama artiștilor de a nu fi tot timpul la înălțimea așteptărilor.

“A fost și este, în continuare, o nebunie toată provocarea aceasta. Ne bucurăm că ne-ați ales. Ne bucurăm că ne ascultați cu interes”, declară artiștii din trupa Cred Că Sunt Extraterestru.

Urmăriți noul videoclip Cred Că Sunt Extraterestru – A fost o nebunie:

Artiștii primului blend al sezonului, spirite independente, au răspuns provocării J&B din cadrul campaniei Blending Spirits, menite să îi scoată din zona de confort, iar rezultatul are mari șanse să cucerească publicul.

Videoclipurile celor două versiuni ale melodiei originale:

Pop pe ritmuri rap, cu elemente de rock alternativ

Alina Eremia, 23 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din România. Apariția în serialul fenomen de la PRO TV, Pariu cu Viața, a adus-o în atenția publicului care s-a îndrăgostit iremediabil de talentul ei. Cu o voce specială și cu un fan club extrem de dedicat piesele tinerei artiste au milioane de vizualizări pe youtube și mii de difuzări pe radiourile comerciale. Talentul, dar și carisma fac din Alina Eremia un artist complex și complet devenind astfel juratul perfect pentru emisiunea concurs „Next Star”, de la Antena 1.

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă care și-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei „Power pe Vinil” Alexandru (synth-uri și scratch), Para (tobe și drumpad) și Cosmin Lazăr (inginer de sunet).

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunete, tobe, chitări, VST-uri și „sesiuni de improvizație (freestyle)”. Ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio-uri locale și din țară.

Prima campanie din România care mixează muzica artiștilor populari cu a celor underground

În urma succesului înregistrat de prima parte a campaniei Blending Spirits, J&B Rare Scotch – whisky-ul numărul 1 în România, continuă și provoacă cei mai în vogă artiști ai momentului să facă schimb de roluri cu trupe underground.

Conceptul creativ al campaniei J&B Blending Spirits este alăturarea surprinzătoare și, la o primă vedere neverosimilă, a două personaje, contexte și situații, pentru a da naștere unor blenduri neprevăzute și, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat.

În prima ediție și în continuarea campaniei J&B Blending Spirits, câte doi artiști din industria muzicală autohtonă, cu genuri muzicale și imagine total diferite, au fost provocați să facă schimb de melodii și să le interpreteze în propriul stil. Experimentul muzical a avut ca rezultat lansarea a două versiuni diferite ale melodiei originale, dar care au păstrat același mesaj puternic.

Spiritele independente care pun în valoare lucrurile pozitive se întâlnesc aici: www.blendingspirits.ro și pe pagina de Facebook J&B. Tot aici descoperiți mai multe informații despre blendurile muzicale J&B, noi variante și ocazii neprevăzute de consum.

Pentru mai multe informații, vizitați:
· www.blendingspirits.ro
· www.facebook.com/JBRomania

1 În categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *