metalshow

Polycom anunta noua colaborare strategica cu Microsoft pentru comunicatii unificate end-to-end

Polycom extinde colaborarea pentru a include soluţii unice Polycom integrate nativ şi iniţiative coordonate de adresare a pieţei pentru comunicaţii unificate Microsoft

Polycom, Inc (NASDAQ: PLCM) a semnat acordul strategic global pe mai mulţi ani cu Microsoft Corp (Nasdaq: MSFT) pentru a furniza comunicaţii unificate (UC) integrate end-to-end şi pentru a îmbunătăţi productivitatea în afaceri a clienţilor. Conform acordului, Polycom intenţionează să dezvolte şi să ofere pieţei soluţii de UC bazate pe standarde, ce se adresează întreprinderilor, afacerilor mici şi mijlocii şi domeniului guvernamental. Aceste soluţii vor cuprinde software, hardware, reţele şi servicii, ce vor permite clienţilor să îmbunătăţească productivitatea în afaceri şi să reducă costurile de călătorie, telecom şi operare IT.

Polycom şi Microsoft împărtăşesc o viziune pentru soluţii de productivitate de afaceri, construite pe platforme bazate pe standarde care lucrează cu instrumente şi aplicaţii pe care oamenii le cunosc şi le folosesc astăzi. Acordul strategic al celor două companii reprezintă un pas important spre raţionalizarea comunicării între mesaje, video şi voce cu aplicaţii şi dispozitive conectate.

"Microsoft şi soluţiile Polycom joacă un rol critic în strategia noastră actuală şi viitoare de comunicaţii unificate ", a declarat Martin Smale, director IT la NDS, o companie News Corp. "Beneficiem deja de o mai bună colaborare, creştere a productivităţii şi un ROI semnificativ bazat pe reţeaua noastră existentă de UC şi asteptăm cu nerăbdare să beneficiem de ofertele extinse de la doi dintre furnizorii noştri cei mai valorosi în spaţiul UC."

"Cercetările noastre arată că aproape 70 la sută dintre companiile care au în vedere o soluţie de comunicaţii unificate se gândesc la implementarea Microsoft Office Communications Server", a declarat Brent Kelly, analist senior şi partener la Wainhouse Research. "Aceste întreprinderi au nevoie de integrare şi interoperabilitate între Office Communicator de pe desktop şi soluţii video de teleprezenţă în interes personal sau de grup cum ar fi cele oferite de Polycom pentru birouri executive şi săli de conferinţe. Lucrând împreuna, Microsoft şi Polycom oferă organizaţiilor un mediu adevărat de comunicaţii unificate end-to-end, care include video de înaltă definiţie. "

Oferind un larg portofoliu de soluţii integrate care acoperă voce, video şi integrare de aplicaţii pentru Microsoft UC, acest acord transformă Polycom într-un membru cheie al alianţei strategice globale a Microsoft pentru afacerea UC a companiei. Ca parte a acestui acord strategic pe termen lung, fiecare companie investeşte în dezvoltarea de produse, vânzări şi marketing. Prin intermediul resurselor, investiţiilor şi angajamentului puternic în piaţă, Polycom şi Microsoft vor livra soluţii bogate şi competitive de UC, oferind clienţilor flexibilitate în a implementa caracteristicile care îi ajută în reducerea costurilor, îmbunătăţirea productivităţii şi satisfacerea nevoilor specifice afacerii lor.

"Microsoft şi Polycom sunt angajaţi într-o colaborare care va furniza soluţii de UC interoperabile, cu multiple opţiuni inovatoare de alegere pentru conferinţe video şi alte dispozitive pentru clienţi, ce vor contribui la transformarea comunicării în întreprinderi", a declarat Gurdeep Singh Pall, vicepreşedinte corporativ UC pentru Microsoft. "Prin integrarea video, de voce, mesagerie instant şi soluţii de conferinţe, Microsoft şi Polycom oferă clienţilor posibilitatea de a fi prezenţi oricând, oriunde şi oricum."

"Polycom şi Microsoft oferă o combinaţie câştigătoare pentru clienţii noştri din întreaga lume prin livrarea unei integrări native, uşor de utilizat, de comunicaţii de înaltă definiţie la un simplu click," a declarat Andrew Miller, Presedinte şi CEO Polycom. "Polycom este sută la sută angajat să elaboreze cele mai bune soluţii de UC pe deplin interoperabile pe piaţă, bazate pe standarde deschise şi Microsoft este parte integrantă în a ne ajuta în atingerea acestui obiectiv şi în satisfacerea nevoilor clienţilor noştri."

Dezvoltarea de produse

Polycom va dezvolta o gamă largă de soluţii pentru Microsoft Communications Server "14" şi mai departe, inclusiv:
· Telefoane Polycom CX series de ultimă generaţie optimizate pentru Microsoft UC, prin tehnologiile lider de piaţă ale Polycom de HD video şi voice;
· Sisteme de videoconferinţă pentru grupuri de utilizatori noi şi inovatoare, realizate în mod special pentru a înlesni integrarea directa cu Microsoft Communications Server “14”;
· Soluţii adiţionale interoperabile între soluţiile existente de videoconferinţă Polycom şi cele viitoare.

Iniţiative globale de UC Polycom / Microsoft UC Go-to-Market

· Resurse comune de vânzări şi de training;
· Campanii integrate de marketing;
· Colaborare pentru a dezvolta şi sprijini partnerii de integrare, revânzare şi distribuţie;
· Participare Polycom în multiple Centre Microsoft Technology din întreaga lume, cu demo-uri active deja în Atlanta, Chicago, New York, Londra şi Paris;
· Strategie globală şi cadenţă în jurul soluţiilor de voce şi video UC;
· Mesaje comune şi prezenţă în industrie pentru a conduce la adoptarea de UC.

Pentru a afla mai multe despre acord, urmăriţi acest video dintre Gurdeep Singh Pall şi Andy Miller.

LONDRA / Slough, Marea Britanie / Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *