free download 78 travel guides written by experts

Poliția modei își dă verdictul privind ținutele purtate de vedete la gala met joi, 4 mai, în emisiunea specială FASHION POLICE: THE 2017 MET GALA

Vedete ale modei internaționale și celebrități din showbiz și-au dat întâlnire, seara trecută, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York – The MET – pentru deja tradiționala gală de ianugurare a expoziției de modă găzduită de The Costume Institute. Expoziția de anul acesta este un omagiu adus designerului casei Comme des Garçons – Rei Kawakubo, care a influențat într-un stil unic moda ultimilor 40 de ani. Prin urmare, ținutele alese de vedetele care au luat parte la gală s-au caracterizat prin volume tridimensionale, tăieturi deconstructiviste, forme geometrice, imprimeuri curajoase sau rochii sculpturale.

Printre vedetele care au ales ținute extrem de curajoase se numără Rihanna, cu o rochie 3D care te face să te întrebi cum (dacă) se poate așeza, Jennifer Lopez, cu o rochie spectaculoasă, într-o nuanță pastelată sau Kendall Jenner, a cărei rochie neagră nu a lăsat prea mult loc imaginației.

rihanna_gala-met
Televiziunea E! a difuzat live emisiunea Live from the Red Carpet: The 2017 Met Gala în noaptea de luni 1 mai, spre marți 2 mai, care va fi reluată marți, 2 mai, la 15:30, 19:30 și 21:30, miercuri la 18:00, joi la 20:30 și sâmbătă la 14:30.

Joi, 4 mai, de la 22:00, în emisiunea specială Fashion Police: The 2017 Met Gala, Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski și colegii acestora își vor da verdictele privind alegerile vestimentare la Gala Met de anul acesta. Aflați care sunt marile succese din modă ale serii – dar și gafele de pe covorul roșu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *