free download 78 travel guides written by experts

PokerStars stabileste un nou record mondial pentru turneele online

Aniversarea “Mâinii cu numărul 100 de miliarde” continuă şi săptămâna aceasta, cu Golden Sit & Go’s

PokerStars şi-a doborât propriul record pentru cel mai mare turneu de poker online și continuă să sărbătorească “Mâna cu numărul 100 de miliarde”. Turneul a reunit un număr de 225.000 de jucători, depăşind astfel recordul stabilit anterior pentru cel mai mare turneu de poker, la care, în decembrie 2011, participaseră 200.000 de jucători!

Ieri, la finalul turneului desfășurat, ‘Mr.SlavaPro’ din Rusia a câştigat premiul cel mare în valoare de 25.000 de dolari, iar locul al doilea i-a revenit lui ‘johnnykara75’ din Grecia, care a câștigat suma de 15.000 de dolari. În total, 60.000 de jucători au câştigat premii în cadrul acestui eveniment, care a avut un fond total de premii de 300.000 de dolari. În ciuda recordului de participare, turneul a durat puțin peste patru ore, deoarece nivelurile “blind” de trei minute au impus la un ritm super-rapid de joc.

Pentru informaţii complete despre turneu – //www.pokerstarsblog.com/2013/mrslavapro-outlasts-225000-players-to-wi-138817.html.

Cine este câştigătorul “Mâinii de joc cu numărul 100 de miliarde”?

Săptămâna trecută, jucătorul grec, cunoscut online sub numele de "microulis69", a câştigat suma de 103.800 de dolari, în momentul în care s-a jucat mult asteptata mână. Surpriza a fost mare când jucătorul s-a dovedit a fi Isidora Panagiotopoulou. Isidora este casnică, locuieşte în Salonic împreună cu soţul ei şi joacă pe PokerStars de mai puţin de un an.

“Am jucat în această promoţie încă din prima zi şi îmi părea tare rău că nu câştigasem nici un premiu. Aşa încât am trăit un sentiment extraordinar când am câştigat! Eram împreună cu cumnata mea la magazinul soţului meu. Am sărbătorit şi i-am sunat pe părinţii noştri,” a povestit Isidora într-un interviu acordat jucătorului grec sponsorizat de PokerStars Stavros ‘IDOLLS’ Kalfas.

Întrebată ce intenţionează să facă acum cu banii şi ce planuri de viitor are legat de poker, Isidora a adăugat: “Avem de reglat mai multe obligaţii financiare, deci aceşti bani ne vor ajuta enorm. Dar aş dori să folosesc o parte din ei şi ca să încep să joc poker profesionist.”

Pentru a vedea interviul complet cu Isidora şi câteva fotografii făcute cu ocazia aniversării, intraţi pe PokerStars Blog story.

Turnee Golden SIT & GO

Momentul aniversar al “Mâinii de joc cu numărul 100 de miliarde” continuă şi săptămâna aceasta, cu promoţia Golden Sit & Go’s, care începe astăzi şi continuă până duminică 23 iunie. Promoţia îşi propune să ofere premii în valoare de 1 milion de dolari jucătorilor care participă la turneele Sit & Go, acordând bonusuri unor mese Sit & Go alese în mod aleator.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *