free download 78 travel guides written by experts

Poker cu rechinul

Daria Dontova
Editura ALLFA

V-o mai amintiti pe Eufrosina, cea casatorita cu Mihail, aparent bolnavicioasa, cu o viata in care dadea impresia ca le are pe toate desi nimic nu o bucura sau entuziasma? Va mai aduceti aminte si cum a decis sa se sinucida, dar cea care conducea masina in fata careia s-a aruncat a decis sa o ia acasa si sa o ajute? Si va mai aduceti aminte transformarea incredibila suferita de Eufrosina, care devine Evlampia? Toate se petreceau in “Manichiura pentru mort”, primul volum din seria care are in centru acest personaj feminin interesant.

“Poker cu rechinul” este al doilea volum din serie si se poate citi atat ca o continuare a primului, cat si ca prima carte scrisa de Daria Dontova. Primul capitol de altfel prezinta, succint, actiunea din romanul anterior, ca punct de plecare pentru acesta. Insa toate evenimentele sunt noi, toate incurcaturile si rasturnarile de situatie sunt dintr-o noua incercare a Evlampiei de a face pe detectiva.

Da, Evlampia este pasionata de romanele politiste. Citeste in fiecare clipa in care are ragaz si ar da orice sa fie precum faimosii detectivi care rezolva mistere. Viata se pare ca ii ofera sansa de a face pe detectiva. Chiar Katia ii recomanda pe cineva care avea nevoie de un serviciu si nu voia sa apeleze la politie. Iar de aici… potopul. Cazul se amplifica, apare inca unul, personaje interesante, recompense financiare importante promise care ar putea constitui bugetul pentru cadourile de Craciun.

Un roman captivant, o actiune bine construita, care tine cititorul in priza constant, un roman pe care il iei in mana si nu doresti sa il lasi pana nu ii afli deznodamantul. Totul se petrece in Rusia post-comunista, chiar in anul in care Eltin isi da demisia.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *