Kinodiseea

Luni, 12 și marți 13 decembrie, de la ora 20:30, ”Poftiți la muncă” îi invită pe telespectatorii Antena 1 la Palatul Brukenthal din Avrig

A treia ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” ce va fi difuzată luni și marți, pe 12 și 13 decembrie de la ora 20:30 la Antena 1 vine cu o atmosferă aristocrată printre concurenții Dan Helciug, Anamaria Prodan, Oana Roman și soțul ei Marius Elisei.

Alături de Nea Mărin, Coana Mița și Liviu Vârciu ei au muncit la… palat! Mai bine zis la reședința de vară a fostului guvernator Samuel von Brukenthal, într-un paradis situat la poalele Munţilor Făgăraş, la doar 20 de kilometri de Sibiu.

Protagoniștii ”Poftiți la muncă” s-au bucurat de o cazare specială, în Orangerie, parte a ansamblului Brukenthal, care pe vremuri adăpostea plante exotice din toată lumea. Din păcate, somnul nu le-a fost prea dulce cu Nea Mărin, care și-a făcut un obicei în a-i trezi pe toți cu noaptea-n cap. Iar muncile nu au fost atât de elegante pe cât s-ar aștepta telespectatorii. 

De la cules porumb, curățat știuleți, încărcat căruțe de paie, până la hrănit și curățat după  animale, ei nu au avut răgaz să se odihnească. Însă munca a adus și recompense, pentru că au fost și la un laborator unde au învățat să facă pâine, dar și la o șezătoare.

Mai mult, toți au organizat un bal la palat pentru oaspeți, în care Oana Roman a jucat rolul baronului, iar Dan Helciug a fost maestru de ceremonii, eveniment la care toată lumea a purtat costume de epocă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *