metalshow

„Pofte demonice” de Barbara E. Hort

Cartea Pofte demonice, scrisa dintr-o perspectiva jungiana de Barbara Hort, explica in ce fel se nasc vampirii psihici, cum ajungem sa le cadem victime si cum ne putem proteja de influenta lor, constientizandu-ne proiectiile si oferind compasiune sufletelor ranite si infometate de putere.

POFTE DEMONICE

Autor: Barbara E. Hort
Nr. de pagini: 328
Pret: 35.00 Ron
Colectia: Psihologia pentru toti
Traducere de Raluca Toth
Blog: //edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI

Vampirul psihic din noi si din ceilalti

Vampirii sunt mai mult decat niste creaturi de legenda. Ei exista, umbla printre noi. Sunt acei indivizi care n-au avut niciodata parte de iubire si care sunt insetati de putere si recunoastere. Sunt cei ce stiu cum sa ne goleasca de energia vitala, sa ne atraga si sa profite de dorintele noastre.

In fascinantul ei studiu despre acest sumbru arhetip psihologic, Barbara Hort ia in considerare atat miturile traditionale, cat si variantele moderne ale povestilor cu strigoi: de la celebrul roman Dracula (Bram Stoker) la thrillerul Tacerea mieilor. Dintr-o perspectiva jungiana, cartea explica in ce fel se nasc vampirii psihici, cum ajungem sa le cadem victime si cum ne putem proteja de influenta lor, constientizandu-ne proiectiile si oferind compasiune sufletelor ranite si infometate de putere.

O explorare pasionanta a arhetipului vampirului in mit, film, literatura si in multele relatii personale din societatea noastra narcisica. Acest studiu psihologic captivant se citeste ca un roman; nu-ti mai vine sa-l lasi din mana.
Maureen Murdock, psihoterapeuta jungiana

Vampirul, ca multe alte animale de prada, se arata intr-o varietate de aspecte atragatoare, iar pe unele dintre acestea le inventam chiar noi prin intermediul dorintelor noastre proiectate.
Autoarea

Barbara E. Hort este consilier-psiholog cu formare jungiana. Lucreaza in privat in Portland, Oregon (SUA).

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *