bucharest tech week 2021

Podul din jud. Prahova finantat de Posta Romana

a fost dat in folosinta

In comuna Gura Vitioarei, judetul Prahova, a avut loc, astazi, inaugurarea oficiala a podului pietonal si de trafic usor care leaga satele Fundeni si Faget. Constructia a fost finantata, in intregime, de catre Posta Romana, in urma unei sponsorizari in valoare de 107.100 RON acordate anul trecut. Banii provin din comercializarea prin oficiile postale a emisiunilor filatelice „Inundatii 2005” si „Zambet pentru Romania”. Constructia a fost realizata de firma Energo-Montaj SA Bucuresti, sucursala Ramnicu-Valcea.

Vechiul pod care lega cele doua sate, construit in urma cu 16 ani, a fost distrus in urma celor sapte valuri de inundatii ce s-au abatut asupra sa in perioada martie-august 2005. Aproximativ 750 de locuitori din Fundeni ocoleau aproape 25 de kilometri pentru a ajunge in centrul administrativ al comunei Gura Vitioarei de care apartin, fata de doar 5 kilometri cat masura traseul normal inainte de distrugerea podului.

“Noul pod pe care il inauguram astazi este un semn de speranta transmis romanilor care, si in acest an, au fost nevoiti sa se refugize din calea apelor, lasandu-si locuintele si agoniseala de o viata: nu trebuie sa ne pierdem speranta si increderea in semenii nostri nici in imprejurarile cele mai nefericite. Avem datoria sa aratam, prin oricate incercari ar trece comunitatea din care facem parte, ca spiritul de solidaritate si omenie nu s-a stins, ca oamenii pot avea incredere in cei din jurul lor”a declarat Marian Enache, directorul administrativ al Postei Romane.

La eveniment au participat cetateni ai comunei Gura Vitioarei, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, subprefectul Alexandru Nicolae, deputatul Horia Toma si reprezentanti ai Postei Romane.

Alte trei localitati din judetele Dolj, Constanta si Galati au beneficiat, anul trecut de sponsorizari din partea Postei Romane pentru reconstruirea Scolii cu clasele I-IV din Brabova, Gradinitei Costinesti, respectiv a Casei Memoriale “Hortensia Papadat Bengescu” Ivesti, afectate de ploi si inundatii, suma totala a donatiilor ridicandu-se la 571.601 RON.
Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale. Informatii suplimentare despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute accesand site-ul www.posta-romana.ro sau telefonic, apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPSOT la numarul de telefon cu tarif normal 9393 pentru Bucuresti sau 021/9393111, pentru celelalte localitati din tara.
 

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *