free download 78 travel guides written by experts

PNTCD raspunde la atacurile lui Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur

PNŢCD consideră că „opiniile”  emise de Theodor Stolojan privind crearea alianţei PNL-PNŢCD-AP sunt rezultatul frustrării unui om politic ratat. Theodor Stolojan, exponentul unei generaţii expirate de politicieni, nu a putut nici să preia din nou puterea în PNL, nici să atragă PNŢCD de partea sa şi a preşedintelui Traian Băsescu.

„Theodor Stolojan îşi exprimă eşecul personal prin injurii, minciună şi dezinformare. Epoca în care el s-a manifestat plenar ca securist şi comunist a apus. Până acum ne-am abţinut să reacţionăm la insultele sale, considerând că este un om bolnav. Nu mai putem permite, însă, ca astfel de oameni să atace istoria, prezentul şi viitorul PNŢCD”, a declarat Marian Petre Miluţ, preşedinte PNŢCD.

În opinia domnului Miluţ, Gheorghe Flutur nu are legitimitatea de a comenta acţiunile PNŢCD. El a pus agricultura pe butuci şi că nu a creat instrumentele şi instituţiile necesare pentru atragerea fondurilor europene. „Stolojan şi Flutur, aceşti rataţi ai politicii româneşti, trebuie să se retragă. Ei şi alţii ca ei au făcut din politică un fel de şosea de centură, în care totul se vinde şi se cumpără. Şansa României este, însă, curăţenia morală”, a subliniat Marian Petre Miluţ.
S-a dovedit, în timp, că asocierea partidelor istorice cu impostori precum Partidul Democrat, este distructivă pentru democraţia românească. PNŢCD subliniază că discuţiile pe care le poartă cu PNL şi AP au la bază tocmai crearea unei alianţe credibile, care să reprezinte cu adevărat principiile şi valorile de centru-dreapta din România.

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *