free download 78 travel guides written by experts

PNTCD il acuza pe Emil Boc de naravuri comuniste

Declaraţiile lui Emil Boc potrivit cărora în PNŢCD ar exista o aripă pro-PD  fac parte dintr-o strategie de dezinformare a opiniei publice, fiind o dovada a delirului politic în care au căzut liderii PD. De altfel, Emil Boc recunoaşte că are comunicare numai cu Şerban Rădulescu, fostul lider PNŢCD Cluj, care a fost exclus din partid tocmai pentru că a trădat linia politică votată la Congres.  
Fostul propagandist al social democraţiei, aterizat în politică direct din pepiniera cadristă a PCR şi preluat de FSN, îşi permite să facă aprecieri asupra creştin-democraţiei şi să facă figura de autoritate morală. De fapt, în urma constituirii Polului de Centru-Dreapta de către PNL – PNŢCD şi AP,  impostura PD şi PLD, de legitimare pe centru-dreapta, a fost demascată, liderii celor două partide fiind trimişi în derizoriu. Dorinţa acestora, de a se legitima prin asociere cu PNŢCD, fie şi cu sprijinul unor persoane care au fost înlăturate din PNŢCD, indică disperarea alianţei prezidenţiale, constituită conjunctural, lipsită de doctrină şi de orizont politic.

PNŢCD consideră că vremea minciunii în politică a trecut. Atâta vreme cât Emil Boc, PD şi PLD nu se vor lecui de năravurile securiste, ale dezinformării şi imposturii, ei nu vor putea sa fie parteneri de dialog ai PNŢCD.

Bucuresti, 20.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *