Kinodiseea

Plus, un nou client Propaganda

Propaganda a câştigat pitch-ul organizat în luna aprilie de Plus. La pitch au mai participat şi agenţiile: Spotlight, McCann Erickson, Saatchi & Saatchi, Cupid Consultancy şi  Proximity. 

„Ne-au plăcut multe lucruri la acest proiect: provocarea pe care o lansa brieful, faptul că intram în contact cu o categorie nouă, cu unul dintre cei mai importanţi jucători în segmentul de discount, care ştia că are nevoie de o agenţie, de comunicare şi nu trebuia convins de lucrul ăsta. Ne-a plăcut şi echipa de marketing cu planuri mari. Asta ne-a impresionat şi ne-a atras, întrucât ne plac clienţii neobosiţi, care cer mai mult de la ei şi de la noi”, mărturiseşte Mădălina Oanţă, Client Service Director Propaganda.

În urma câştigării pitch-ului Propaganda va asigura serviciile de strategie, creaţie, account handling şi producţie pentru toate acţiunile ATL şi BTL ale mărcii Plus.

“Un criteriu important pentru noi a fost acela că nu era doar o campanie  sau un proiect, ci am vorbit de la bun început despre un parteneriat. Urma să ne ocupăm de comunicarea mărcii pe termen lung. Prin asta ne-au responsabilizat şi mai tare. Ne-a mai plăcut şi faptul că au acordat mult timp de gândire agenţiei. Şi asta ne-a spus multe despre Plus şi echipa de acolo, care au înţeles că pentru lucruri mari ai nevoie de timp”, completează Costin Milu, Head of Copy Propaganda.

„Colaborarea dintre Plus şi Propaganda reflectă încrederea pe care am acordat-o agenţiei, în special datorită originalităţii ideilor creative, cât şi a afinităţii echipei cu specificul Plus, de care ne-au convins încă de la începutul relaţiei de colaborare,“ a declarat Ioana Mărginean, Director de Marketing, Pludi Market SRL.

Propaganda a câştigat pitchul cu echipa formată din: Adrian Ţuluca – Managing Director, Simina Leotescu – Head of Strategy, Mădălina Oanţă – Client Service Director, Andrei Tripşa – Creative Director, Costin Milu – Senior Copywriter, Vlad Tomei – Copywriter, Amandine Hendricks – Art Director, Costin Călugaru – Copywriter.

Pentru noile conturi, din echipa de Client Service Propaganda vor face parte: Raluca Voinea – Account Executive şi Mădălina Oanţă – Client Service Director.

Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *