free download 78 travel guides written by experts

Ploiesti West Park continua sa atraga noi investitori straini in Romania

Compania americană Toro, furnizor mondial de echipamente de întreţinere gazon şi sisteme de irigare de precizie, va construi o fabrică în Ploieşti West Park.

SC Allianso Business Park SRL, filiala din România a Alinso Group, a semnat un contract de vânzare cu Toro (NYSE: TTC), important furnizor mondial de echipamente de întreţinere gazon şi sisteme de irigare de precizie. Toro a achiziționat un teren de 3,5 hectare în Ploiesti West Park pe care intenţionează să construiască o fabrică, unde vor fi angajate aproximativ 100 de persoane. Construcția va demara la începutul anului 2011 şi va include o linie de producţie/asamblare, un depozit și spații de birouri. Odată terminată, noua instalație Toro va fabrica produse de micro irigare pentru cultivatorii de legume, culturile de câmp, livezile şi viile din Europa de Est.

"Sunt mândru să văd că firme de renume, precum Unilever, Lufkin şi Toro, ni se alatură în Ploieşti West Park, un centru industrial important atât pentru regiunea Prahova cât şi pentru Europa de Est în general. Investiţia strategică a companiei Toro facută aici dovedeşte încă o dată că Ploieşti West Park este o locație strategică pentru companiile care se extind în regiune şi, de asemenea, creează premise bune pentru dezvoltarea sectorului agricol din România", a declarat dl. Ivan Lokere, CEO al Alinso Group.

Ploiesti West Park a livrat deja pentru Unilever un depozit de logistică de clasă A, cu o suprafață de 30.000 de m², în aprilie 2010, iar construcţia noii fabrici Lufkin este in derulare, în urma unei tranzacţii cu 33 de hectare anul trecut. O altă clădire de logistică în suprafață de 20.000 m² a fost finalizată anul trecut și urmează a fi livrată utilizatorilor finali în primul semestru din 2011. Următoarea dezvoltare majoră în cadrul Ploieşti West Park este construirea primei clădiri pentru IMM-uri (întreprinderi mici şi mijlocii), cu o suprafată de 18.000 m², pentru care lucrările de excavare au început deja. Ploieşti West Park devine rapid unul dintre principalele noduri logistice, precum şi un parc industrial important, atât în România, cât și la nivel european.

"Am ales în România, Ploieşti West Park datorită poziţiei sale centrale, a infrastructurii bune de transport şi accesului la o forță de producție calificată. Acesta se află, de asemenea, în imediata apropiere a unei regiuni agricole în creştere din România", a declarat dl. Kirt Williams, General Manager al companiei Toro România.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *