free download 78 travel guides written by experts

„Plictisit de moarte” sezonul 3

din 5 noiembrie, de la ora 20:30

Serialul PLICTISIT DE MOARTE revine la HBO cu cel de-al treilea sezon, din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30.

Jonathan Ames continuă să lucreze ca detectiv privat fără licenţă, având parte de misiuni tot mai riscante şi de aventuri ce-l poartă prin tot New York-ul alături de George şi Ray, tovarăşii lui de încredere.

Avându-l pe Jason Schwartzman (Scott Pilgrim vs. the World, Funny People) în rolul lui Jonathan Ames, PLICTISIT DE MOARTE spune povestea unui scriitor obsedat de genul noir, care se dă drept detectiv privat fără a avea licenţă.

În acest sezon, Ames a publicat romanul “A Blonde in the Woods”, o colecţie de poveştiri poliţiste, s-a mutat în penthouse-ul clădirii Williamsburgh şi continuă să accepte tot soiul de cazuri. Între timp, mentorul şi binefăcătorul lui Jonathan, George Christopher, jucat de Ted Danson (Damages, Curb Your Enthusiasm), a renunţat la revistă, şi-a deschis un restaurant numit George on Jane, pe Jane Street în West Village, şi-ncearcă să se reapropie de fiica lui cu care are o relaţie complicată.

Primul sezon din PLICTISIT DE MOARTE a fost lăudat de New York Times, numindu-l “cel mai bun serial de comedie.” Cel de-al doilea sezon a fost considerat “o comedie excelentă” de către Wall Street Journal, în timp ce San Francisco Chronicle l-a descris drept “şarmant, isteţ şi amuzant”.

Creatorul serialului, Jonathan Ames, a scris 8 cărţi printre care: “The Alcoholic” (ilustrat de Dean Haspiel), “What’s Not to Love?”, “Wake Up, Sir!”, “I Love You More Than You Know” şi “The Extra Man”, adaptat pentru marele ecran cu Kevin Kline în rolul principal.

HBO România va difuza în premieră şi în exclusivitate al treilea sezon al serialului PLICTISIT DE MOARTE, din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *