metalshow

Plaza Romania – the Bunnyland

Plaza Romania a organizat un adevarat tinut al iepurasilor pentru a intampina Pastele.

7 iepuri au primit haine de designer si au sustinut o cauza caritabila. La eveniment a participat si Wilmark, care a realizat pentru vizitatori dansul iepurelui si a oferit o distractie pe cinste.

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Cătălin Botezatu

O recunoşti uşor după outfit-ul ei haute couture. Privirea ei jucăuşă este scoasă în evidenţă de genele false din pene de cocoş african. Manichiura şi pedichiura ei parcă spun “Mă simt incredibil în blana mea!” Rochia ei violet din organza naturală atrage privirile îndrăgostite ale tuturor iepuraşilor.

Cătălin a decorat un iepuraş pentru Mădălina Adam.

Mădălina are 14 ani şi este cel mai mare dintre cei 5 copii ai familiei Adam. Condiţiile precare de existenţă ale familiei au dus la abandon şcolar. Acum Mădălina a fost înscrisă în programul de reintegrare şi recuperare şcolară derulat de Salvaţi Copiii şi se bucură ca şi ceilalţi copii de o educaţie potrivită.

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Elena Gheorghe

Pentru acest sezon, el a ales un stil retro, de-a dreptul surprinzător. Iepurşul Elenei îmbracă haine specific armăneşti. Cu ajutorul iepuraşului, Elena îşi onorează strămoşii şi promovează tradiţia aromanilor.

Elena a decorat un iepuraş pentru Florin Ghiţă.

Florin are 16 ani. Pare un copil vesel, chiar foarte vesel, dar în spatele veseliei lui se ascund multă tristeţe şi multe probleme. Sursele de venit ale familiei – pensia mamei şi alocaţiile celor 3 copii minori, sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor elementare ale copiilor. Florin a promovat clasa a treia şi a patra din cadrul programului ”A doua şansă”, iar acum este în clasa a VI-a la şcoala nr. 128 la frecvenţă redusă.

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Rita Mureşan

Rita Mureşan ţi-o prezintă pe Audrey Hepburn a iepuraşilor. O fiinţă delicată, cochetă, cu un stil impecabil şi inocent. Iepurica Ritei poarta culorile primăverii, alb şi roşu. Este slipitoare şi răpitoare!

Rita a decorat un iepuraş pentru Lazăr Cristian.

Cristi are doar 11 ani, dar este mult mai matur decât alţi copii de aceeaşi vârstă. În urma divorţului dintre părinţii lor, pe când avea doar 4 ani, atât el cât şi sora sa au fost încredinţaţi tatălui fiind crescuţi de bunica paternă. De mama nu mai ştiu nimic de atunci. Familia a fost inclusă într-unul din programele Salvaţi Copiii pentru sprijin material şi educaţional. 

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Shopping Report

Acest iepuraş este mereu la curent cu ce se întâmplă în lumea modei fiind un shopaholic declarat. Are un outfit relaxat, comod, good to go în orice moment. Stilul lui este unul care se pliază pe orice fel de situaţie. Casual, cu un iz elegant.

Shopping Report a decorat un iepuraş pentru Iacob Dumitru.

Iacob are 15 ani şi este doar în clasa a IV-a. De mic a fost nevoit să muncească pentru a-şi ajuta familia – mama şi sora mai mică. Din această cauză a ajuns să abandoneze şcoala. Acum atât el cât şi sora lui frecventează cursurile în regim „A Doua Şansă” în cadrul şcolii nr. 26 şi au rezultate foarte bune. 

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Andreea Bălan

Cea mai hip. Energia ei ar putea să alimenteze un club nopţi întregi, şi asta se vede şi în outfit-ul ei, fiind precum personajele din albumul Super Woman. E colorată, veselă, gata de distracţie în orice moment. outfitul Andreei Bălan te va molipsi cu starea ei de bine.

Andreea a decorat un iepuraş pentru Maria şi Raluca Burlan.

Maria şi Raluca sunt surori, familia lor a plecat de la ţară şi a ales să vină la Bucureşti în speranţa unui trăi mai uşor. S-au mutat într-un bloc care nu era departe de a se dărâma peste ei. Nu au fost niciodată la şcoală şi nici nu îndrăzneau să se ducă pentru că nici o femeie din familia lor nu a fost vreodată. Copiii au fost întâlniţi de asistentul social în piaţă unde cărau apă pentru florărese pentru a câştiga câţiva bani cu care îşi cumpărau apoi de mâncare. Au început să frecventeze Centrul Educaţional Salvaţi Copiii şi în prezent sunt eleve în clasa a II-a.

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Mihai Albu

Mihai a decorat un iepuraş pentru Elena Flora.

Elena are 13 ani şi este elevă în clasa a IV-a. În urmă cu câteva luni Elena nu mergea la şcoală, nu avea ghiozdan şi nici lucruri frumoase. Alături de părinţii ei, locuia unde se putea, fiind toleraţi până când chiria creştea şi nu mai puteau plăti. Mai mult decât atât, muncea şi ea, alături de familie. Asistenţii sociali de la Salvaţi Copiii au întâlnit-o şi i-au propus să frecventeze Centrul Educaţional pentru a se reîntoarce la şcoală. Copilul a fost foarte bucuros, familia ei o susţine şi întotdeauna i-au spus că educaţia este cheia reuşitei.

PLAZA ROMANIA PREZINTĂ IEPURELE DE PAŞTE
Powered by Adina Buzatu

Adina i-a oferit iepuraşului în outfit rafinat, elegant, de nota 10. Eşti invitat să găsesti ceva în neregulă cu felul în care este îmbrăcat. Este imposibi! Este un iepuraş sigur pe el şi asta se vede. Nici o iepurică nu-i rezistă şi el nu rezistă să nu le cucerească.

Adina a decorat un iepuraş pentru Laura Vulpe.

Laura are 8 şi împreună cu surorile ei, Nicoleta şi Georgiana îşi ajută părinţii. De multe ori munceau doar pentru mâncare, astfel încât frecventarea şcolii a fost amânată, ca şi în anii trecuţi. În vara anului 2009, asistenţii sociali ai organizaţiei Salvaţi Copiii au fost sesizaţi de către un fost elev cu privire la situaţia dramatică prin care trece familia vecinilor lor.

Cu ajutorul echipei de la Centrul Educaţional Salvaţi Copiii, familia a urmat tratamentul la un sanatoriu şi, după ce s-au însănătoşit, copiii au fost înscrişi, pentru prima oară la şcoală.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *