free download 78 travel guides written by experts

Plaza Romania le adreseaza celor mici o invitatie la pictura

Plaza Romania Sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 11.00, Plaza România îi invită pe cei mici să picteze un perete lung de 10 metri situat la noua intrare din bulevardul Timișoara. Copiii vor lucra sub îndrumarea faimoasei artiste Mirela Trăistaru.

La mijlocul lunii februarie a fost inaugurată noua intrare sudică a Plaza România, care leagă mall-ul de bulevardul Timișoara, una din cele mai populate artere din București, având un număr anual de vizitatori de aproximativ 12 milioane. Noua intrare se conformează conceptului mall-ului, definit de dialogul puternic dintre spațiile interioare ale proiectului și spațiul urban al orașului București. Tocmai de aceea, echipa de management a Plaza România și-a dorit ca noua intrare să beneficieze de aportul artistic al copiilor din comunitate, care sunt așteptați pe 18 aprilie să decoreze după placul lor un perete lung de 10 metri. Toate materialele pentru pictură vor fi puse la dispoziția juniorilor de către Plaza România.

Plaza Romania Invitatie pictura

Cei mici vor lucra alături de clasa de pictură a artistei Mirela Trăistaru – alcătuită din copii cu vârste între șase și 10 ani – , toți juniorii care vor picta peretele beneficiind de îndrumarea ei. Lucrările Mirelei Trăistaru, care au participat la numeroase expoziții, deopotrivă de grup și personale, figurează în colecții private din 19 țări din Europa, Asia, Africa și America, iar renumele ei nu se limitează la picturi și desene. Artista e faimoasă și pentru activitatea ei de scenografă și de designer de costume pentru televiziune, teatru și producții cinematografice, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri internaționale, la bienalele din Cairo şi Beijing, prezentări de modă, simpozioane și ateliere de creație. Totodată, Mirela Trăistaru s-a remarcat în domenii precum body art, happening, media şi lucrări monumentale.

Bucuresti, 09.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *