free download 78 travel guides written by experts

Plaza Romania le-a pregatit celor mici un weekend „de speriat”

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, mall-ul îi așteaptă pe copii cu baluri mascate, concerte, dans, ateliere de pictură pe dovleci și jocuri cu Pinguinul Happy Feet, Contele Dracula și Leul Timon.

Distracția celor mici începe pe 31 octombrie: Plaza România le oferă două ore de concerte, dans și workshop-uri tematice organizate de Fundația Dan Voiculescu, începând cu ora 18:00. Pe 1 noiembrie, după concertul corului de copii "Melodia" (13:00 – 14:00), care dă tonul zilei, juniorii sunt invitați să danseze cu vrăjitoarea Bhhooo la primul bal mascat al zilei. Apoi urmează o oră în care Pinguinul Happy Feet și Contele Dracula se vor juca alături de cei mici; mai mult, ei pot participa la atelierele de pictură pe dovleci.

Tot pe 1 noiembrie, de la ora 17:00, copiii se vor deghiza în spiritul Bhhootiful Halloween, căci e momentul sesiunilor de face painting. Din program nu putea lipsi un nou bal mascat, la care maestră de ceremonii este Vrăjitoarea Bhhooo. După aceea, Contele Dracula alături de Despicable Robot îi vor pune pe cei mici la încercare la jocuri inedite și îi vor antrena la noi sesiuni de face painting. Ziua se va încheia cu un proiect de grup: juniorii vor decora dovleci sculptați puși la dispoziție de Plaza România.

Pe 2 noiembrie, începând cu ora 15:00, Contele Dracula și Vrăjitoarea Bhhooo vor da startul încă unui bal mascat. Cei mici sunt așteptați cu multe premii pentru costumație și voie bună, iar Pinguinul Happy Feet îi va învăța dansul pinguinului. Într-un decor plin de măști, mături, pelerine și cornițe de drăcușor, Vrăjitoarea Bhhooo va readuce muzica celor mai horror filme, iar Leul Timon le va arăta juniorilor un "scary dance" marca Michael Jackson.

Distracția nu se oprește aici. Contele Dracula îi pândește pe cei mici cu jocuri și capcane "de speriat", iar Despicable Robot îi va învăța să danseze breakdance. Weekendul se va încheia cu un atelier Arts&Crafts cu dovleci și mumii și cu un proiect de grup: copiii vor decora Castelul groazei.

Bucuresti, 28.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *