creative night talks
Shadow

Plaza România inaugurează un nou magazin dedicat celor mici: Bebe Tei

Începând din 25 septembrie, Bebe Tei, cunoscutul magazin pentru copii și părinți, poate fi găsit și în Plaza România, la parterul centrului comercial. Adresat părinților, magazinul a fost primit cu entuziasm încă de la deschidere: în trei ore a înregistrat nu mai puțin de 700 de clienți.

Noul magazin cu o suprafață de 1750 de metri pătrați aduce sub același acoperiș produse destinate dezvoltării celor mici, de la jucării, mobilier, cărucioare și până la scaune auto, dar și produse necesare îngrijirii zilnice a copiilor, precum formule de lapte praf și mâncare pentru bebeluși.

magazin BEBE TEI in Plaza Romania

De asemenea, Bebe Tei are și o ofertă variată de articole bio, naturiste și dermato-cosmetice atât pentru copii cât și pentru adulți.

Cu ocazia inaugurării noului magazin, Bebe Tei va acorda o reducere de 5% la produsele de puericultura mare (pătuțuri, scaune auto etc) și jucării, pe baza unor flyere distribuite în cadrul mall-ului. Promoția este valabilă în perioada 26 septembrie – 31 octombrie 2017.

Deschiderea Bebe Tei va fi urmată și de inaugurarea Farmaciei Tei pentru a completa oferta de produse pentru părinți și copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *