free download 78 travel guides written by experts

Playtech.ro te inroleaza in Battlefield Party

Playtech.ro dă milităria jos din pod şi o aduce la Battlefield Party, primul eveniment din România în cadrul căruia fanii unui joc au ocazia de a sărbători apariţia unui nou titlu.

Evenimentul, organizat de Playtech.ro cu ocazia lansării în România a jocului video Battlefield: Bad Company 2, reprezintă o iniţiativă de reunire a iubitorilor de gaming şi, mai mult decât atât, a tinerilor dornici de distracţie.

În cadrul evenimentului Battlefield Party, va avea loc o competiţie de două ore player versus player, cu jocuri video ca premii. Distracţia va continua cu petrecerea tematică, la care invitaţii vor trebui sa respecte stilul vestimentar army pentru a intra mai bine în atmosfera party-ului, iar cea mai inspirată costumaţie va fi, de asemenea, premiată. Atmosfera incendiară, cu muzică de calitate, va fi presărată cu organizarea unor tombole diverse, pentru care vor fi acordate premii de tot felul: jocuri, console, voucher-e Airsoft, bere…

Întreaga petrecere se va afla ”sub comanda” lui DJ Raul, care va avea grijă ca nimeni să nu iasă din linia plutonului înainte de orele dimineţii.

Participarea la Battlefield Party se va face pe bază de invitaţii, valabile pentru două persoane, care vor fi oferite prin înscrierea pe site-ul www.playtech.ro sau pe site-urile partenerilor, în limita locurilor disponibile.

Startul înscrierii: 24 februarie 2010.
Apelul: 5 martie, în club R2 (Regie).
Condiţii de participare: vârsta minimă 18 ani, respectarea stilului vestimentar army şi rezistenţa la surprize.

Evenimentul Battlefield Party este organizat de Playtech.ro, cu susţinerea GameShop.ro, EA Games, ESL, Gun Shop şi a partenerilor media Radio 3Net, Music Chat, PR Wave, Şapte Seri, Metropotam.ro, Zile şi Nopţi, Port.ro, MyVideo.ro, ACLeague, Anyplace.ro, Stud-Life, SoFresh.ro.

Despre Playtech.ro
Playtech.ro este o publicaţie online despre tehnologie, gadget-uri şi jocuri video, lansată în 2009. Cititorii pasionaţi de aceste domenii vor regăsi articole ample de analiză, review-uri de tehnologie hardware şi non-hardware, de jocuri video, ştiri, informaţii practice, trailer-e, precum şi noutăţi din piaţa de profil. Playtech.ro îşi doreşte să se remarce prin complexitatea informaţiei, imparţialitatea abordarii şi un stil familiar. Scopul este acela de a fi un suport pentru cititor atât în informare, cât şi în dezvoltarea unui punct de vedere propriu.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *