metalshow

Playboy 100 Party – semnata Event Plus

Miercuri, 27 Februarie, Event Plus a organizat pentru Attica Media evenimentul aniversar Playboy 100 Party, cu ocazia împlinirii a 100 de numere şi 100 de pictoriale ale revistei pe piaţa românească. Petrecerea aniversară a avut loc la Palatul Bragadiru, beneficiind de prezenţa vedetelor Playboy şi a peste 1.000 de invitaţi.

Serviciile oferite de Event Plus au constat în creaţie, design şi management de eveniment. Designul evenimentului a fost semnat Ioan Big, cel care a semnat şi în trecut evenimentele anuale VIP Playboy, împreuna cu Leon Ramaekers şi Raymond Haeck. Pentru reamenajarea salii de petrecere şi pregătirea ei pentru organizarea acestui eveniment, Event Plus
a adus în premieră o combinaţie inedită de elemente decorative: Led baruri, Ice-cube baruri, Liquid Light Show (un show unic în Europa, în care sunt folosite proiectoare speciale de mari dimensiuni pentru realizarea unor picturi, folosind diferite lichide, bucăţi de sticlă, forme speciale, imagini etc.), balcoanele sălii au fost transformate într-o zona lounge prin crearea unor insule de mobilier cu design ultra-modern, iar trupa belgiană “La Gazz” a încins atmosfera prin prestaţia sa live (DJ, vocal, sax, percutie) sub supravegherea amfitrionului serii: Dan-Silviu Boerescu.

Intrarea în locaţie s-a realizat printr-un tunel special pe ai cărui pereţi invitaţii puteau urmări dinamica “umbrelor chinezeşti” create de siluetele unor dansatoare.

„Am încercat ca prin elementele adăugate să transformăm “the traditional approach” într-unul “hyper-modern, unexpected”. Întreg conceptul ambiental a fost bazat pe contrast. Incă de la primii paşi invitaţii puteau observa o modificare surprinzătoare în stil. Fiind o locaţie ce combină stilul clasic cu cel tradiţionalist, ne-a permis să ne jucăm cu elemente premium şi unice de design. Toate acestea au contribuit la crearea unei atmosfere moderne, menite a surprinde participanţii veniţi cu aşteptări diferite datorate şi arhitecturii conservatoare a locaţiei”, a declarat Ioan Big, Head of Design Event Plus”.

“Playboy îşi doreşte ca acest eveniment să ramană memorabil… se dovedeşte că şi colaborarea dintre Playboy şi Event Plus produce show-ul total, în care provocările sunt pe măsura tuturor resurselor implicate în acest proiect, acesta devenind deja unul tradiţional”, a declarat Elena Vârnav, PR & Marketing Manager Playboy.

“Ne-am dorit ca si acest eveniment organizat de Event Plus sa fie o confirmare a convingerii noastre că lucrurile pot într-adevar fi facute la un nivel superior pe piaţa românească a evenimentelor speciale. Am încercat ca, pentru o noapte, să transformăm clădirea intr-o locaţie care să spună ceva despre petrecere şi pretextul ei”, a declarata Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

Bucuresti, 4.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *