free download 78 travel guides written by experts

Play Design Fair – upcycling si posibilitati infinite in design

Sâmbãtã și duminicã 28 – 29 iunie, Institutul Francez și Chez Elvire din București devin gazdele unui eveniment-concept în stil francez, Play Design Fair. Primul târg de reciclare inteligentã și design românesc este un proiect al biroului de consultanțã în imagine și stil Code Noir Style, singurul de acest gen din țarã.

Târgul se află la prima sa ediție de vară și va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77.

Cu umor, curiozitate și viziune asupra tendințelor actuale și direcțiilor din modă și life-style, evenimentul pune lumina pe un trend internațional major: upcycling în designul contemporan.

Mai mult decât reciclare, vorbim despre creație și reinventare plecând de la un obiect/material ce a trãit. Upcyclingul este o atitudine și un stil de viațã, unde frumosul prinde un nou sens, forme și idei.

Timp de douã zile, Play Design Fair va propune o perspectivã nouã asupra modei și a designului printr-o abordare proaspãtã, proiecții video fashion, modã, bijuterii și accesorii de designer, conferințe, sesiuni lejere de networking și… un strop de je ne sais quoi tipic parizian.

A vous, Mesdames et Monsieurs !

Intrare: 10 lei

Mulțumim Chez Elvire și Institutului Francez pentru colaborare și gãzduire , sponsorilor noștri pentru susținere Musette, Air Serbia și partenerilor noștri media: Marie Claire, RFI, Placerile lui Noe,Igloo, Iquads, Sapteseri.ro, Fashion & Beauty, 121, Metropotam.ro, Dialog Textil, Getlokal, Orasul meu, Ro Events, Veioza Arte, ArtWe, Stefan Trifan si Retropolitan.

Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *