metalshow

Platforma mediaTRUST – versiune pentru dispozitive mobile

mediaTRUST România a lansat o nouă versiune a platformei pentru dispozitive mobile. O soluție ideală pentru a accesa facil rezultatele monitorizării media din orice loc cu conexiune la internet.

Varianta mobilă a platformei mediaTRUST a fost optimizată, adaptându-se perfect oricărui dispozitiv mobil. mplatforma.mediatrust.ro oferă cilenților și colaboratorilor acces rapid la lista de materiale și la conținutul acestora, permite vizualizarea materialelor distribuite în funcție de tipul de media, căutarea articolelor pe baza unui cuvânt sau a unei fraze, în intervalul de timp dorit, ștergerea sau trimiterea pe mail a articolele de interes, postarea articolelor din platformă direct pe Facebook sau Twitter, verificarea statisticilor media – distribuția materialelor în funcție de tipul de media în ultimele 30 de zile, precum și generearea rapidă a analizelor.

“Noua versiune a platformei mediaTRUST, dedicată dispozitivelor mobile, vine în completarea demersului orientat către nevoile clienților și colaboratorilor noștri. Cunoaștem cerințele unei pieţe schimbătoare și lucrăm permanent la dezvoltarea portofoliului de servicii și optimizarea lor”, a declarat Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *