free download 78 travel guides written by experts

Platforma de Teatru Educational la Teatrul Foarte Mic

În luna octombrie, Teatrul Foarte Mic va fi gazda unui proiect derulat în parteneriat cu Asociaţia Culturală Replika – Platforma de Teatru Educaţional.

Spectacolele prezentate în cadrul proiectului au ca principal obiectiv creşterea apetenţei pentru teatru a copiilor şi adolescenţilor. Prin implicarea lor directă în producţii ca interpreţi şi prin problematica spectacolelor, interesul pentru actul artistic este stimulat şi putem astfel vorbi despre formarea pe viitor a unui „spectator-profesionist”.

Titlurile incluse, prin varietatea şi calitatea artistică demonstrată deja, promit să fie la fel de interesante şi pentru publicul larg: „Familia offline” de Mihaela Michailov în regia lui Radu Apostol, „Zic Zac” – un spectacol de Andrea Gavriliu rezemată de Ştefan Lupu, „Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia lui Alexandru Mihăescu, „Clasa noastră” de Tadeusz Slobodzianek, în regia Simonei Măicănescu, „Confesiunile unui câine” – dramatizare după Peter Mayle, un spectacol de Mihaela Rădescu şi Ioana Macarie, „L-V:8-16” – un spectacol de Ioana Păun cu Lari Giorgescu, „Del Duma, vorbeşte-le despre mine” de Mihaela Drăgan, în regia Lianei Ceterchi.

Acest proiect este un prim pas în direcţia redeschiderii interesului Teatrului Mic pentru zona de teatru destinat tinerilor; un bun augur prin colaborarea cu Asociaţia Culturală Replika.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *