free download 78 travel guides written by experts

Platforma de evenimente si traininguri LeadersHUB se lanseaza cu trainingurile in format open

sustinute de Ascendis

Incepand cu luna iunie 2013, compania nr. 1 de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale, Ascendis va lansa un program de training in format open in parteneriat cu cea mai noua platforma de evenimente si traininguri, LeadersHub. Cursurile, sustinute de traineri Ascendis, vor fi organizate, prezentate si promovate pe www.leadershub.ro.

Managementul schimbarii si Simularea de Business Celemi Enterprise™ – primele cursuri organizate in perioada iunie – iulie

Pentru lunile iunie-iulie, primele doua cursuri organizate in format open sunt Managementul schimbarii si Simularea de Business CELEMI Enterprise™. Acestea vor avea loc pe 27 iunie, respectiv 11,12 iulie si vor fi sustinute de doi dintre cei mai experimentati traineri Ascendis, Ruxandra Milca si Marius Opris. Inscrierile se fac online la www.leadersbub.ro.

“Ne preocupa de ceva timp subiectele pe teme de educatie la modul general, dar si educatia pentru excelenta si leadership pe care o primim sau nu in organizatiile in care lucram si pe care din pacate multi dintre noi nu am primit-o in scoala, cand ar fi fost cel mai necesar. Prin urmare, ne-am hotarat sa cream o platforma de evenimente de learning care sa devina un ”laborator de invatare” pus la dispozitia managerilor si antreprenorilor.” declara Oana Molodoi, Co-fondator LeadersHUB

“Initiativa crearii LeadersHUB vine dupa acumularea unei experiente de peste 10 ani in organizarea de evenimente de business, de la trade show-uri la seminarii. Am testat cele mai bune formate de evenimente, pe care le vom organiza sub brandul LeadersHUB” adauga Gabriela Enescu, co-fondator LeadersHUB.

Trainingurile in format open (sau cursurile deschise) vor deschide programul de evenimente LeadersHUB. Ca format de eveniment, acestea rezolva o importanta problema a bugetelor de training. Ele sunt adresate atat companiilor mici si medii cat si departamentelor interne din companii mari, in care numarul de participanti este mai mic decat cel necesar organizarii unui curs intern. Aceste traininguri faciliteaza participarea atat participarile individuale cat si pe cele ale persoanelor din mai multe companii, favorizand interactiunea, schimbul de experienta si networkingul.

“Prin acest parteneriat cu LeadersHub, urmarim sa oferim accesul la programele de training Ascendis angajatilor din IMM-urile romanesti. Am luat aceasta decizie in urma solicitarilor venite din partea organizatiilor care nu puteau aduna un numar suficient de participanti pentru a creea o grupa.” declara Andrei Gosu, Director General Ascendis.

In toamna, programul de evenimente al LeadersHUB continua cu trainingurile Ascendis si simularile de business Celemi, leaderul mondial in dezvoltarea de instrumente de invatare experientiala. Alaturi de acestea, se vor organiza masterclass-uri, workshopuri, webinarii si conferinte pe teme cum sunt: Inovatie, Management, Leadership, Educatie, Marketing, Vanzari, Smart Parenting. Pentru un program complet al evenimentelor, puteti urmari www.leadershub.ro.

LeadersHUB

LeadersHub este cea mai noua platforma de evenimente de learning si networking dedicata managerilor, antreprenorilor si leaderilor care pun pret pe educatia lor si a celor din jur. LeadersHub isi propune sa sustina educatia in excelenta, inovatie si performanta prin masterclass-uri prezentate de experti internationali, conferinte, traininguri de top si evenimente inedite de networking.

www.leadershub.ro

Ascendis

ASCENDIS, partener exclusiv CELEMI în România, este cea mai mare companie de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale, cu o echipă de 35 de consultanți și facilitatori, cu un portofoliu de peste 140 de clienți constanti şi cu mai mult de 5000 de zile de training realizate în ultimii trei ani.

www.ascendis.ro

Bucuresti, 17.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *